Εκτύπωση

Γιάννη μου το καντήλι σου 25

Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ταμπάκης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

giannis-kantiliΜε πιέζει ο κομουνιστικού προσανατολισμού και καπιταλιστικής νοοτροπίας administrator μου, να γράψω ένα άρθρο για τις επερχόμενες Κυπριακές προεδρικές εκλογές, μπας και πουλήσουμε κανένα Kbyte διαφήμισης. Του απάντησα ότι το θέμα δεν τραβάει το φιλοθεάμον κοινό, και του αντιπρότεινα ένα κείμενο για την ερωτική ζωή των κουνουπιών, διανθισμένο με σπαρταριστά ανέκδοτα που αφορούν την περίπτωση και μερικές γυμνές φωτογραφίες της γάτας μου, εντελώς άσχετες με το θέμα, το γυμνό όμως είτε διαφημίζεις τροφές για χρυσόψαρα, είτε το 156ο συνέδριο του τροτσκιστικού-φεμινιστικού κόμματος Ζουαζηλάνδης, πάντα πουλάει...

Απέρριψε την ιδέα μου, λέγοντάς μου ότι δεν χρειάζεται να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο

milky wayγια να καταλάβω ότι από καθαρή φιλοζωία φιλοξενεί τα άθλια άρθρα μου στο δημοφιλέστατο του portal. Δύο – τρία στρώματα επιδερμίδας και θα μπεις στο νόημα, μου γάβγισε χαρακτηριστικά. Κατόπιν τούτου, θέλω αυθορμήτως να παραδεχθώ ότι τέτοιο φωτισμένο administrator δεν ξανάδε ολόκληρος ο δεξιά (όπως τον βλέπεις) milky way που ο θεός να μου κόβει χρόνια και να του δίνει ημέρες να κάθεται να πίνει τσίπουρα, που είναι και αφροδισιακά (διότι, και αυτό στο λέω εμπιστευτικά είναι και φοβερός εραστής. Αλλά αυτό να μείνει μεταξύ μας, όπως οι κινήσεις φιλανθρωπίας των life style καλλιτεχνών).

Σαν εναλλακτική συμβιβαστική και οικολογική πρόταση, παραθέτω βίντεο με την γάτα μου (ο συνδυασμός εικόνας και ήχου είναι περισσότερο εθιστικός, γι'αυτό κολλάς στην τηλεόραση σαν αφυδατωμένη βδέλλα, ασχέτως εκπομπής ή καναλιού) σε (περίπου) ερωτικές περιπτύξεις, ώστε να τραβήξω το κουλτουριάρικο/αριστερό κοινό, που απεχθάνεται το αντιφεμινιστικό και χυδαίο πορνό, λατρεύει όμως τις «ερωτικού» τύπου ταινίες (του ανεξάρτητου Ιρανικού κινηματογράφου;), αρκεί ο πρωταγωνιστής να κοιτάζει την κάμερα με διαλεκτικό-υλιστικό βλέμμα.

Οι έξυπνοι αντιγράφουν και οι βλάκες μιμούνται κατά το κοινώς λεγόμενο, ιδιαίτερα από μαθητές που δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να διαβάσουν. Οπότε αντί να προσπαθήσω να αναλύσω την πολιτική κατάσταση της Κύπρου, την οποία τώρα αρχίζω να μαθαίνω, σου παραθέτω τον σύνδεσμο για το άρθρο του Γ. Πήττα (που το διπλό ' προδίδει την Κυπριακή καταγωγή του)

tvxs Κυπριακές εκλογές 2013: Οι κρισιμότερες από το 1960.

με το οποίο διατηρώ (και δεν είμαι ο μόνος) τις επιφυλάξεις μου, είναι όμως μια καλή πολιτική ανασκόπηση μέσα από ένα μάλλον ελληνικού τύπου αριστερό πρίσμα, που ελπίζω αφενός να ικανοποιήσει τον πολυχρονεμένο administrator με την ιδεολογική του παρέκκλιση και αφετέρου να μην χρειαστεί εγώ να γράψω γραμμή.

 

Share

Σχόλια  

 
#1 ΑΠ: Γιάννη μου το καντήλι σου 24Administrator 16-02-2013 11:02
Εισαγγελέας δεν υπάρχει??
 
 
#2 ΑΠ: Γιάννη μου το καντήλι σου 25Administrator 16-02-2013 11:06
Κάτι τέτοια γραπτά προωθούν και τον εσωτερικο τουρισμό και την αποαστικοποίηση : Κι εξηγούμαι:

Τον εσωτερικό τουρισμό διότι θα πλακώσει εις την όμορφη μας πόλη η "μισή Αθήνα" για συγκρίσεις...

Την αποαστικοποίηση γιατί -μετά τις συγκρίσεις- θα εγκατασταθεί μόνιμα..

Αυτες είναι, κύριοι πολιτικοί, πολιτικές επιθετικού επανασχεδιασμού της πληθυσμιακής διάρθρωσης, όχι leader και μλκίες
 

2009©Kavalacity.net