Εκτύπωση

Ανάξιο λόγου ή ανάξιοι άνθρωποι;

Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

rarvΔιαβάζω αυτές τις δύο τελευταίες λέξεις σε αυτό το θέμα (video - 41ο λεπτό) που ανέκυψε μεταξύ των παιδιών του Κλειστού (!!!) Κολυμβητηρίου, του Δημάρχου και των "Ράδιο Αρβύλα". Δύο λέξεις που συνυπογράφουν τελικά την άποψη του Κανάκη περί "αριστοκρατείας".

"Ανάξιο λόγου"

Έτσι χαρακτήρισε ο Δήμαρχος τα λεγόμενα του παραπάνω κυρίου.

Ανάξιο λόγου το σχόλιο μιας εκπομπής που, ασχέτως γούστου, ταυτίζεται εν πολλοίς με τις σκέψεις των πολιτών.

Ανάξιο λόγου το σκεπτικό των ανθρώπων που μαζεύουν δεκάδες e-mails τύπου "και λίγα του είπατε" από Καβαλιώτες.

Ανάξιο λόγου από έναν μορφωμένο, πολιτισμένο δικηγόρο...

Γιατί ανάξιο λόγου Δήμαρχε;

Δε σε πείραξε η ουσία των στίχων που έγραψαν τα παιδιά...

Δε σε πείραξε που κατηγόρησες τους γονείς και τους συνοδούς τους ακόμη και για τις συζητήσεις που κάνουν σπίτι τους (!!).

Δε σε πείραξε που "χρησιμοποίησες" την ...

αύρα των παιδιών για τα εξώφυλλα των εφημερίδων βγαίνοντας φωτογραφία μαζί τους ενώ στη συνέχεια έφυγες τρέχοντας. Σε πείραξε που χάλασε η αληθοφανής γιορτή, ε; Που κάποιος τάραξε τα ήσυχα νερά της χριστουγεννιάτικης λίμνης.

Δε μίλησαν τα παιδιά για την ικανότητά σου Δήμαρχε. Δεν είπαν πως τα έφαγαν τα στελέχη της Δημωφέλειας που, ενδεχομένως, είναι άξιοι άνθρωποι. Είπαν αυτό που σκέφτονται. Αυτό που σκέφτεται ένα παιδί 7...8...12 ετών. Αυτό που σκέφτεται ένας 20χρονος... ένας 45χρονος... ένας 80χρονος... Αυτό που σκέφτεται σχεδόν (όχι όλοι, από ότι φαίνεται) κάθε Καβαλιώτης.

Εφόσον έχει κάποιος πληρωθεί και εγγυηθεί γι αυτό το έργο, και αυτό μας βγήκε προβληματικό, πρέπει να πληρώσει. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Όχι απαραίτητα να μαστιγωθεί στην πλατεία (λες;...) αλλά μία συγγνώμη και ένα ποσό από τα υπερκέρδη του θα ήταν ικανοποιητικό, για πρακτικούς λόγους αλλά και για το κοινό αίσθημα.

Αν αυτός ο τύπος ήταν απατεώνας, χρεωκόπησε, είναι στην Αργεντινή ή απλώς δε μπορείτε να το βρείτε, μην κατηγορείτε το λαό που βρίζει τους "Κόπτες της κορδέλας". Ο πολιτικός δεν πρέπει μόνο να ΜΗΝ είναι "αριστοκράτης" (που, ειλικρινά το πιστεύω για σένα) αλλά και να φαίνεται.

Υ.Γ. Ζητάς με περισσή ευκολία από τους γονείς (απλούς πολίτες) να βρουν αποδείξεις για τους "επιτήδειους" αλλά εγώ ακόμη δεν κατάλαβα τις δικές σου αποδείξεις πως τους στίχους ΔΕΝ τους έγραψε ένας "ανίκανος δεκατριάχρονος"...

Share

2009©Kavalacity.net