Εκτύπωση

"Κ"

Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

kolimvitirioΕντάξει, "λύθηκε" το θέμα με το κολυμβητήριο. Ο κ.Τιμοσίδης ανακοίνωσε πως θα καλυφθεί (πιθανότατα) όλο το ποσό της επισκευής από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο κ.Σιμιτσής με τη σειρά του δήλωσε πως ο δρόμος ανοίγει, ώστε να ασχοληθεί ο Δήμος τόσο με εναλλακτικές τροποποιήσεις στο κτίριο όσο και στα άλλα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Έτσι δείχνει να κλείνει ο κύκλος του παροξυσμού που μας έπιασε όλους με το συγκεκριμένο θέμα. Ως γνήσιοι Έλληνες και κατά συνείδηση άνεργοι (σε μια πόλη ανέργων και ανενεργών), διατυπώσαμε όλοι από μία γνώμη (ενίοτε και περισσότερες, ανάλογα με τις γνώσεις των ακροατών μας). Όλοι "γνωρίζαμε" τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη στέγη και τη μόνωσή της, όλοι φωνάξαμε για το κόστος συντήρησης και λειτουργίας κάνοντας "υπολογισμούς καφετέριας", όλοι βρίσαμε το Δήμαρχο (γιατί αυτόν ξέρουμε… αυτόν εμπιστευόμαστε…).
Μακριά από μένα ο τίτλος του

τιμητή του Δημάρχου, αλλά με τόσα που άκουσε ο άνθρωπος, θα "λειτουργήσει" το κολυμβητήριο, ακόμη και αν άλλα 3-4 του Δήμου έργα μείνουν πίσω, ακόμη και αν είναι εις (μεγάλο οικονομικό) βάρος της πόλης. Θα το αφήσει ανοιχτό μέχρι οι ίδιοι οι Καβαλιώτες να του πουν "ΚΛΕΙΣΤΟ!".

Κούρασε η υπόθεση. Κυρίως γιατί από 4.136 γνώμες που ακούστηκαν οι 4.134 περίπου ήταν ασχέτων. Κούρασε τόσο πολύ, που ο ίδιος ο Σιμιτσής στο Facebook πλέον βαριέται να γράφει τη λέξη "Κολυμβητήριο" και απλώς βάζει ένα "Κ".

Κουρασμένος και εγώ από το θέμα, το σταματώ εδώ, με μία μόνο τελευταία παράκληση προς τους συμπολίτες μου: Θυμηθείτε (τι ζητάω από τους Έλληνες…) την επόμενη φορά που θα χειροκροτείτε το κόψιμο μιας κορδέλας ή θα χρησιμοποιείτε ένα κτίριο-υπηρεσία, αν είστε υπέρ ή κατά της λειτουργίας του. Διότι, το να επικροτείς την ανάληψη του έργου από το Δήμο ή το να υπερηφανεύεσαι στους Ξανθιώτες πως "εμείς έχουμε Κλειστό Κολυμβητήριο" και με την πρώτη (ή τη δεύτερη) στραβή/κακοτεχνία/λαμογιά να φωνάζεις "Να κλείσει" γιατί το κόστος λειτουργίας είναι υπέρογκο, καταντά τουλάχιστον υποκριτικό.

Share

2009©Kavalacity.net