Εκτύπωση

Οίκο-νομική μετανάστευση

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)
Ακόμη παλεύουν να βρουν λύση για τους καταληψίες της Νομικής. Αν τους αφήσουν κι άλλο θα αρχίσουν να βγαίνουν δικηγόροι...

nomikiΤόσες μέρες ταλαιπωρίας, αντεγκλήσεων, ευτελισμού της χώρας. Μακάρι να είχε ο καθένας από εμάς μία λύση να προτείνει. Εγώ, ως απλός πολίτης, μόνο σκέψεις μπορώ να καταγράψω:
Βραχυπρόθεσμα
Να βγουν αυτοί οι άνθρωποι από εκεί μέσα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και σίγουρα χωρίς βία. Να πειστούν να στεγαστούν σε κάποιο άλλο κτίριο τις επόμενες ημέρες γιατί κινδυνεύουν, αν μη τι άλλο, ζωές.
Μεσοπρόθεσμα
Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να νομιμοποιηθούν μαζικά οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί διότι:
1.    δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες οπότε δε μπορεί να δοθεί η ίδια λύση
2.    το (κάθε) κράτος απαγορεύεται να εκβιάζεται με οιονδήποτε τρόπο
3.    αν νομιμοποιηθούν, τότε φωνάζουμε σε όλους "ελάτε, μπείτε σε ένα κτίριο και σωθήκατε"
Μακροπρόθεσμα
Βρείτε λύση! Αποφασίστε τι θα

κάνετε με αυτό το ζήτημα μια και καλή. Βγάλτε άκρη τι γίνεται με τα χαρτιά και τις κάρτες των ανθρώπων lathro1που είτε έρχονται τώρα στη χώρα, είτε ζουν και εργάζονται χρόνια, είτε έχουν γεννήσει παιδιά εδώ κλπ. Βρείτε μια σωστή και δίκαιη πολιτική και στηρίξτε την.  Και φυσικά ποτέ να μην ξεχνάτε πως σε αυτό το ζήτημα "παίζετε" (άμεσα) με ανθρώπινες ζωές.
Διότι, καλός ο φράχτης, αλλά μακροπρόθεσμα δεν είναι η λύση… εκτός, και αν κρεμάσετε επάνω του όλες τις κάρτες ανεργίας των Ελλήνων… τότε κανείς μετανάστης δε θα πλησιάσει…

 

Share

2009©Kavalacity.net