Εκτύπωση

Τους "κατέβασαν" για να μην το "κατεβάσουν"

Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

torrent

το μ έχει διφορούμενη σημασία

Από χθες 4 Φεβρουαρίου "έπεσαν" οι trackers του thegreekz.com, teamofgreekz.com και greek-tracker.com από όπου χιλιάδες άνθρωποι κατέβαζαν επί χρόνια, μέσω torrent, κάθε είδους ψηφιακό υλικό. Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης σε μια επιχείρηση "σκούπα" προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη στο όνομα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Δε θα εκφέρω τα συναισθήματά μου για το γεγονός αυτό καθαυτό καθότι ίσως δεν είναι και το αρμόζον.

Αυτο που με ανησύχησε τρελά ήταν το ΠΟΤΕ έγινε αυτή η επιχείρηση. Τη μέρα που εμφανίστηκε το νέο dvd της  εθνικής μας πορνοστάρ Τζούλιας! Και αν νομίζετε πως απλώς ήταν τυχαίο, αρκεί να

σας αναφέρω πως, πέρυσι, τη μέρα που εμφανίστηκε στα περίπτερα το πρώτο dvd της έκλεισε το gamato.info, ένα site όπου εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες επισκέπτονταν καθημερινά για να κατεβάσουν ταινίες, μουσική, προγράμματα. Ένα site, χάρη στο οποίο έγινε μέχρι και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Δηλαδή, οι αρχές, που φυσικά  γνώριζαν την ύπαρξη και δράση αυτών των sites, τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτε. Μόλις εμφανίστηκε όμως ο τύπος με τις τσόντες (και το πολύ χρήμα) αμέσως όλοι κινητοποιήθηκαν. Τσοντομίζα μου μυρίζεται. Κρίμα. Μια φορά παράνομοι οι διαχειριστές των sites... εκατό φορές "παραβάτες" οι ράμπο... κρίμα!

... αν σέρνει καράβι λέει...

Share

2009©Kavalacity.net