Εκτύπωση

Να μην κλείσουν... αλλά...

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)
11Έχουμε έναν, πραγματικά, εξαιρετικό τρόπο να χάνουμε πάντοτε  (θελημένα ή μη) το νόημα της κάθε υπόθεσης.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πήγε το θέμα ανάκλησης αδειών 46 καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Καβάλας. Παρευρέθησαν αρκετοί ιδιοκτήτες καφετεριών και άλλων καταστημάτων με τους δικηγόρους τους και υπό αυτήν την κατάσταση η Επιτροπή μεταβίβασε το θέμα (και την ευθύνη) στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Συζήτησαν, θα συζητήσουν, θα πιεστούν κλπ. για να μην κλείσουν τόσα μαγαζιά στην πόλη μας. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Ούτε οι υπάλληλοι (που κατά κύριο λόγο είναι νέα παιδιά), ούτε οι  πελάτες (δόξα τω Θεό, στην Καβάλα έχουμε πολλούς…), ούτε οι πολιτικοί (μεγάλο το "βάρος"…), ούτε βέβαια οι ιδιοκτήτες. Αλλά γιατί στοχεύουμε στο να "μην κλείσουν" και όχι στο "γιατί πρέπει να κλείσουν";
Παραβαίνουν το νόμο. Και μάλιστα, μία ευαίσθητη παράμετρό του, από ό,τι φαίνεται, την υγιεινή. Απλά είναι τα πράγματα. Είτε γιατί η κουζίνα τους είναι βρώμικη, είτε γιατί η τουαλέτα τους δεν έχει χαρτί, είτε γιατί βγάζουν δύο τραπεζάκια σε λάθος σημείο κ.ο.κ. Αυτή είναι η ουσία. Εκεί πρέπει να εστιάσουν όλοι. Και κυρίως οι δημοσιογράφοι.
Με το φτωχό μου το μυαλό λέω εγώ "ναι κύριοι… να μην κλείσετε… κανείς δεν το θέλει… έχετε ένα μήνα καιρό να τακτοποιήσετε τα κακώς κείμενα στα μαγαζιά σας… ήδη έχετε πολλές προειδοποιήσεις… αυτή είναι η τελευταία… μετά λουκέτο… με αγάπη…" και τέλος.

Share

Σχόλια  

 
#1 ΑΠ: Να μην κλείσουν... αλλά...Δημήτρης Φουρτούνας 16-03-2011 14:00
Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι και η ατιμωρησία σε μεγαλύτερα αδικήματα οδειγεί και τους καταστηματάρχες στο "γιατί εμένα και όχι αυτόν;".. Αντί να διορθωθώ κοιτάζω να επιβιώσω παρανόμως όπως ο τάδε ή ο δείνα.. Λάθος αντίληψη βέβαια που δεν οδηγεί πουθενά..
 

2009©Kavalacity.net