Εκτύπωση

Τί (δε) θεωρείται πολιτική

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(6 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)
pagkalosΝαι λοιπόν... το έκανε και αυτό... χαρακτήρισε "απολιτικό" αυτό που συμβαίνει στις πλατείες τις τελευταίες ημέρες.

Εφόσον δεν υπάρχει βασικό αίτημα...
Εφόσον δεν κινείται ο λαός κάτω από την "στοργική ομπρέλα" ενός κόμματος ή οιασδήποτε οργάνωσης...
Εφόσον δεν έχουν οργανωθεί από την πρώτη ημέρα (επίσης δεν έχουν μπουφέ... room service και αίθουσα εκδηλώσεων...)
Εφόσον δεν Του έχουν θέσει ένα θέμα προς συζήτηση (καθότι αυτός δεν είναι ο υπηρέτης του λαού... είναι ο βασιλιάς και του φέρνουν θέματα για να τα κρίνει...)
Εφόσον λοιπόν δε συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι... συν το ότι δεν είναι και τόσο "ελεγχόμενο" όλο αυτό που γίνεται, καθώς άνθρωποι συναθροίζονται και συζητάνε (άρα σκέφτονται) τότε πρέπει οπωσδήποτε να χαρακτηριστεί "απολιτικό".
Διότι ο ευφυής αυτός άνθρωπος γνωρίζει "τί θεωρείται πολιτική" και ποιοι είναι "πολιτικά όντα". Αλλά κυρίως γνωρίζει ποιες καταστάσεις δεν πρέπει να χαρακτηριστούν "πολιτικές" (και μάλιστα με την αγνότερη μορφή της πολιτικής)... και πότε πλησιάζουν να γίνουν επικίνδυνες...
Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ασκεί πολιτική... όχι οι "άναρχες" (και χωρίς κατασταστικό και δεσμεύσεις) μάζες... αυτός!
Ο άνθρωπος που:

 

  • Πρότεινε να πουν ως επίσημη δικαιολογία πως "τη σημαία την πήρε ο αέρας"
  • Υπήρξε σύντροφος του Άκη επί δεκαετίες
  • Υπήρξε σύντροφος (και βασικός υποστηρικτής) του Σημίτη και φυσικά γνώριζε όλα τα... εισερχόμενα του ΠΑΣΟΚ (μέσω Τσουκάτου κ.α.)
  • Απεκάλεσε το βασικό του αντίπαλο στο δημαρχειακό θώκο της Αθήνας κ.Αβραμόπουλο "μέγα γλύφτη" καθώς "από όπου περνάει, οι πόρτες στάζουν σάλια" διδάσκοντας ουσιαστικά το πολιτικό ήθος
  • Είπε το διαστημικό "μαζί τα φάγαμε" προσπαθώντας ουσιαστικά να κάνει ισότιμο μέλος στην ευθύνη το λαό (παρεμπιπτόντως... η ευθύνη έχει χιλιάδες επίπεδα... δεν είμαι εγώ π.χ. ισότιμα υπεύθυνος με τους συμπατριώτες μου της Α' Αθηνών... εγώ είμαι υπεύθυνος για τους Παναγιωτόπουλους, τους Τσακλίδηδες και τους Καλαντζήδες... όχι όμως για τους Πάγκαλους...)
  • Απεκάλεσε "κοπρόσκυλα" το μεγαλύτερο μέρος των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, του οποίου, παρεμπιπτόντως προΐσταται ως μέλος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
  • Έκανε οξεία κριτική σε κάθε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για όσο διάστημα τον είχαν εκτός Υπουργείων ενώ το "ψιλοκομμένο τουμπεκί" είναι η αγαπημένη του συνήθεια όταν καταλαμβάνει δύο θέσεις (γιατί μία δεν τον χωράει). Εδώ βέβαια συμπεριλαμβάνεται τόσο ο σύντροφος Σημίτης όσο και ο ΓΑΠ (τον οποίο έχει στολίσει με διάφορα κοσμητικά στο παρελθόν, αφού αυτός ο... τον διαδέχτηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών).
  • Έγινε ο επίσημος deliveras του Οτσαλάν, ο οποίος νόμιζε πως μπορείς να στηριχτεί στους πολιτισμένους "αντιπάλους" των "εχθρών" του.
  • Εξευτελίζει σε κάθε ευκαιρία τα κόμματα της Αριστεράς. Δηλώνει πως το ΚΚΕ ίσως δε θα έπρεπε να υπάρχει καν (και ως δια μαγείας να εξαφανιστούν και οι ψηφοφόροι του;) ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην Συνασπισμό) και τους ανθρώπους του έχει καταλογίσει ουκ ολίγα (ένα εξ αυτών πρόσφατα και την πιθανή δολοφονία του)
  • Αποτελεί, και μόνο με την εμφάνιση και το ύφος του, χαρακτηριστικότατα παράδειγμα αμετροέπειας και ναρκισσισμού

pagkalos_1Ε, ναι λοιπόν... αυτός ο άνθρωπος αρχίζω να πιστεύω τελικά πως δεν είναι ευφυής... ναι... μετά από τόσες μίζες (των άλλων... όχι δικές του...), τόσα σκάνδαλα (εξίσου)... τόσες κωλοτούμπες (the same... the same...) και τόσες παραστάσεις (πολιτικές... όχι από τραπέζια) ακόμη δεν έχει ιδέα για το τί συμβαίνει γύρω του... την παραμικρή ιδέα...

Share

Σχόλια  

 
#1 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣΑπόστολος Ν. Σοφιανός 31-05-2011 21:19
Μη χάσετε την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 10 το βράδυ την εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στη ΝΕΤ.Για να... θωρούμε "ΠΟΛΙΤΙΚΑ"
 

2009©Kavalacity.net