Εκτύπωση

Κι όμως... μία "αλήθεια"

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(4 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

george-papandreouΤο παρακάτω 3λεπτο video είναι για όσους ακόμη πιστεύουν έστω και μια λέξη από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ας αναρωτηθούμε όλοι πόσο σοβαροί και αξιοπρεπείς θα ήμασταν (πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μας κι έπειτα απέναντι στους άλλους) αν κάθε έξι μήνες αλλάζαμε τόσο δραστικά τις απόψεις μας για τεράστιας σημασίας θέματα της ζωής μας... ή μήπως δεν είναι απλώς θέμα σοβαρότητας... ή μήπως είναι θέμα απλής κουτοπονηριάς... παγαποντιάς... απατεωνιάς...

Βλέποντας το video διερωτήθηκα πόσο ολοκληρωτικά ψεύτικη μπορεί να είναι μία ομιλία ενός πολιτικού... τόσα ψέματα...

τόσος δόλος... αλλά όχι...να...να, εκεί στο ξέφωτο... μία "αλήθεια"...ναι, στο video αυτό υπάρχει μία αλήθεια...

Η "αλήθεια" έχει να κάνει φυσικά με το Επίδομα Ανεργίας το οποίο υποσχέθηκε πως σταδιακά θα φτάσει το 70% του βασικού μισθού. Αυτό πρέπει να του το ανανγωρίσουμε... ήδη υλοποιείται η δέσμευση... το Επίδομα Ανεργίας παρέμεινε το ίδιο, αλλά τόσο που έπεσε ο βασικό μισθός, είναι θέμα χρόνου τα λόγια να γίνουν έργα!!!

Ο μόνος λόγος που το συγκεκριμένο video δε μπήκε στην κατηγορία videoστιγμές είναι διότι θεωρώ πως από μόνο του δεν αποτελεί ένα αξιοσημείωτο video αλλά ένα άρθρο καταδίκης... και μάλιστα γραμμένο από τον ίδιο τον κατηγορούμενο.

Share

2009©Kavalacity.net