Εκτύπωση

Που κοιτάτε;

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(4 ψήφοι, μέση τιμή 4.00 από τα 5 αστέρια)

troxaiaΤα στυλό διαρκείας δε δουλεύουν στο διάστημα. Δεν κατεβαίνει το μελάνι λόγω έλλειψης βαρύτητας. Οι αμερικάνοι ξόδεψαν ένα σκασμό εκατομμύρια δολάρια για να φτιάξουν το στυλό-θαύμα και να λύσουν το πρόβλημα.
Οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν μολύβι…

Στην Ελλάδα είχαμε πάντοτε δύο προβλήματα, όσον αφορά τα αυτοκίνητα: το κυκλοφοριακό στις πόλεις και τα ατυχήματα στους δρόμους. Το πρώτο μάλιστα στην Καβάλα αναδείχθηκε σε μείζον ζήτημα περασμένων προεκλογικών υποσχέσεων (υπόγεια πάρκιγκ, μονοδρομήσεις κλπ.). Η εκάστοτε κυβέρνηση και το αντίστοιχο υπουργείο πλήρωναν επί δεκαετίες τεχνοκράτες για να βρουν λύση. Έβαλαν μπροστά προειδοποιήσεις, διαφημίσεις, απαγορεύσεις, ελέγχους, πρόστιμα, συζητήσεις, προβληματισμούς για την κυκλοφοριακή παιδεία των Ελλήνων. Τίποτα δε φαινόταν να λύνει το θέμα.

Τα κέντρα των πόλεων, ώρες ώρες, βρίσκονταν σε ακινησία, ενώ το αίμα χυνόταν άπλετο στις μεγάλες εθνικές οδούς.

Σημερινή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ… η λύση: Η βενζίνη στο 1,70 €! *

Οι δρόμοι στην Εγνατία αδειάζουν. Τα ατυχήματα έχουν μειωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτό το χρόνο και είμαι απολύτως βέβαιος πως σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει λυθεί κατά πολύ το κυκλοφοριακό στα κέντρα των μεγάλων πόλεων.
Μάλιστα, σκέφτομαι πως έως ότου ολοκληρωθεί το μετρό της Θεσσαλονίκης (!), θα είναι πιο γρήγορο να πηγαίνεις με το αυτοκίνητό σου (αν έχεις ακόμη...). Στη δε Καβάλα μας, θα μπορεί επιτέλους να ξεκρεμαστεί, μια και καλή, και αυτή η μακέτα του υπογείου πάρκιγκ, απέναντι από τη Λέσχη. Να ησυχάσει και αυτής το πνέυμα, σε μια αποθήκη, μαζί με τις προγόνους της...

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κυρίες και κύριοι.
Που κοιτάτε; Η λύση είναι από την άλλη…

 * και φυσικά επειδή οι τύποι δεν είναι τυχαίοι, δόμησαν τη λύση και με άλλες παραμέτρους όπως ραγδαία αύξηση της ανεργίας, κοινωνική ανασφάλεια, 20-30% ακριβότερα ασφάλιστρα, 20% ακριβότερα τέλη, εφορία… διότι, δεν αρκεί μόνο η «έμπνευση»… πρέπει να υπάρχει και σχέδιο…

Share

2009©Kavalacity.net