Εκτύπωση

"Marry You"

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Αντώνης Μαδεμτζίδης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

Φεύγουμε λίγο από τα πολιτικά... και πάμε στα σοβαρά...

Ποιος είπε πως τα καλύτερα δώρα είναι ακριβά;

Ποιος είπε πως ο χρυσός είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας;

Πόσα λεφτά χρειάζονται για να "δημιουργήσεις" μία αξέχαστη στιγμή;

Μία πρόταση γάμου... (το άρθρο αυτούσιο).

Ξέχνα τα ρομαντικά δείπνα και τις προτάσεις γάμου κάτω από τα αστέρια. Ο 31χρονος Isaac Lamb είχε μια πολύ καλύτερη ιδέα. Δες για να μαθαίνεις.

Οι προτάσεις γάμου υποτίθεται ότι θα πρέπει να μένουν αξέχαστες. Και ο ηθοποιός Isaac Lamb από το Portland τα κατάφερε μια χαρά, ανεβάζοντας πολύ ψηλά

τον πήχη για τους επίδοξους γαμπρούς.

Επιστράτευσε περίπου 60 φίλους και συγγενείς για να πάρουν μέρος σε μια live εκδοχή του γνωστού τραγουδιού του Bruno Mars, "Marry You".


Bruno Mars - Just The Way You Are από Warner-Music

 
O Isaac ήθελε να εντυπωσιάσει με αυτό τον τρόπο την 33χρονη φίλη του και μέλλουσα σύζυγό του, Amy Frankel, χορογράφο και πρώην χορεύτρια στο Broadway.

Το video είχε ανέλπιστη επιτυχία, αφού συγκέντρωσε περισσότερες από 300.000 εμφανίσεις. "Νόμιζα ότι θα άρεσε σε φίλους και συγγενείς, αλλά πραγματικά δεν περίμενα ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία", είπε ο Isaac στην τοπικά εφημερίδα "The Oregonian".

Η πρόταση άρχισε με τον αδερφό του γαμπρού να ζητάει από τη νύφη, Amy Frankel, να καθίσει στο ανοιχτό πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου και να βάλει τα ακουστικά στα αυτιά της.
Προς έκπληξή της, το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται και να ακούγεται από τα ακουστικά το τραγούδι του Bruno Mars, "Marry You", ενώ την ίδια στιγμή φίλοι και μέλη της οικογένειας εμφανίζονται μπροστά της, τραγουδώντας και χορεύοντας.

Μια κάμερα τοποθετημένη πίσω από την Amy καταγράφει την performance και μια άλλη την αντίδρασή της (που εμφανίζεται πάνω αριστερά στο βιντεάκι). Αφού εμφανίστηκαν περίπου 60 άτομα,  στο τέλος έκανε την εμφάνισή του και ο Isaac, φορώντας ολόμαυρα ρούχα.

"Όταν αποφάσισα να παντρευτώ την Amy, ήθελα να κάνω κάτι που δεν θα ξεχνούσε ποτέ", είπε ο Isaac. Και σίγουρα τα κατάφερε. "Ήμουν σίγουρος ότι θα πει΄ναι', αυτός ήταν και ο σκοπός όλης αυτής της παράστασης", συμπλήρωσε.

Όσο για την Amy; Κοίταζε έκπληκτη, χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. "Δεν το περίμενα με τίποτα. Είχαμε μιλήσει για γάμο, αλλά αυτό δεν το περίμενα ούτε μια στο εκατομμύριο. Ένας από τους λόγους που τον αγαπώ τόσο πολύ είναι επειδή είναι αξιολάτρευτος και αστείος", είπε η Amy στην The Oregonian.


Man enlists dozens of friends to perform... από Gretaperla


Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί σε ένα χρόνο. Με το καλό!


πηγή

Share

2009©Kavalacity.net