Εκτύπωση

Η αλήθεια των υποψηφίων

Συγγραφέας: Γιάννης Κανάκης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Γιάννης Κανάκης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(7 ψήφοι, μέση τιμή 4.43 από τα 5 αστέρια)
learn the truthΑφού μας πετάξανε, σαν σε αδέσποτους σκύλους, χαλασμένα αποφάγια, βαφτίζοντάς τα αμβροσία, και εμείς τα κατασπαράξαμε ως τέτοια, τώρα μας βάζουν τιμωρία που τα φάγαμε και χορτάσαμε την πείνα μας. Έπρεπε να λιμοκτονήσουμε, το λοιπόν, για να έχουν γλιτώσει από την παρασιτικότητά μας, μια για πάντα...

Σας καταθέτω τις κατά την άποψή μου πραγματικές σκέψεις τους για μας ,τον κυρίαρχο λαό, αυτών που μας κυβερνήσανε και αυτών που θέλουν να μας κυβερνήσουν χωρίς να τους κατονομάζω. Απλά τους χωρίζω για την ευκολία της ανάγνωσης.

Μαζί τα φάγαμε ,εμείς τα καλά και σεις τα αποφάγια . Και στο κάτω-κάτω μη μας διαλέγατε για αφεντικά. Δικαίωμά σας ήταν! Εσείς φταίτε για το πελατειακό. Εμείς απλά ανοίξαμε το μαγαζί. Να μην μπαίνατε! Και κανονίστε να κάνετε καμιά παπαριά να ψηφίσετε αντιμνημονιακά, όχι κόκαλο δεν σας ξαναπετάμε, την άσφαλτο θα γλύφετε κει που δεν έχει λάκες. Μαλάκες!
Καλά ρε μάγκες πώς την έχετε δει; Νομίζετε πως θα γλιτώσετε χωρίς να πάρουμε το μερτικό μας; Σειρά μας είναι. Μπορεί να μην έχουμε ιδέα και άποψη για τη διακυβέρνηση της ψωροκώσταινας ,άλλωστε αυτά που σας λέμε ούτε εμείς τα καταλαβαίνουμε, αλλά έχουμε μασέλες ακονισμένες. Μην κοιτάτε που τόσα χρόνια βολευτήκαμε στη σιγουράντζα... Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. Μαλάκες!
Χίλιες φορές να κυβερνάν αυτοί που τα σκατώνουν τόσα χρόνια και είναι και μαθημένοι, παρά να συνεργαστώ με αυτούς που τόλμησαν να σκεφτούν και να αμφισβητήσουν την αλάνθαστη καθοδήγηση. Και κόψτε αυτό το παραμύθι, τί θα τρώμε απ' τις 7 του Μάη και πως θα πορευτούμε γενικώς. Δεν σας λέμε. Μαλάκες!
Ενωθείτε να κάνουμε την ανατροπή. Μπορεί να μην την θέλουμε αυτήν την Ευρωζώνη, αν και την ψηφίσαμε και θα την ξαναψηφίσουμε όποτε χρειαστεί, αλλά θα πάμε με τσαμπουκά στην Μέρκελ και θα κλάσει μέντες. Εξάλλου το μάθαμε το μάθημά μας Αυτή τη φορά που 'χουμε τα πάνω μας σας θέλουμε και εσάς μαζί. Μαλάκες!
Πείνα, ξεπείνα θα φυτέψουμε λουλουδάκια και θα φαίνεται πιο ωραία. Α! και στις μονοεδρικές δεν συνεργαζόμαστε. Μόνο οι άλλοι είναι μάγκες; Μαλάκες!
Βάρδα κε να μπουμαι στυ βουλι! Μα τον δοδεκάθαιο καιφαλη ορθοιο δεν θα μινι. Μαλάκες!

Share

Σχόλια  

 
#1 ............... ..........xristos 30-04-2012 09:02
poly kalo best of the best
 

2009©Kavalacity.net