Εκτύπωση

Αυξάνονται οι φωνές επιτέλους... στην Καβάλα.

Συγγραφέας: Σωτήρης Σωτηριάδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Σωτήρης Σωτηριάδης γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(6 ψήφοι, μέση τιμή 4.83 από τα 5 αστέρια)

4Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αφού σήμερα πανελλαδικά κηρύχθηκαν απεργιακές κινητοποιήσεις για όλο τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Το ραντεβού δόθηκε στις 10 το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη ενώ λίγες ώρες νωρίτερα πραγματοποιήθηκε κατάληψη στο κτίριο της Νομαρχίας Καβάλας.

Στην πλατεία ο κόσμος σαφώς περισσότερος από τις τελευταίες φορές κάτι που είναι αισιόδοξο αλλά όχι ικανοποιητικό ανάλογα με τις σκληρές και δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας. Περίπου 800 άτομα

συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν. Συμμετείχαν, επίσης, οι εργαζόμενοι των ΠΟΕ-ΟΤΑ των δήμων Καβάλας και Νέστου, ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων νομού Καβάλας και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ. Μικρή συμμετοχή από τους κλάδους των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η πορεία ξεκίνησε όπως πάντα από την πλατεία Καπνεργάτη στις 11.30 και κατέληξε στο ίδιο σημείο λίγο μετά τις 12.30 αφού βέβαια έγινε στάση έξω από τα γραφεία των βουλευτών του Πασοκ και συμβολική κατάληψη στο γραφείο του βουλευτή Καβάλας, Δημήτρη Παπουτσή.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό κήπο μπροστά από το δημαρχείο Καβάλας.

Photos

Videos

Share

2009©Kavalacity.net