Εκτύπωση

Έκτακτη ανακοίνωση

Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Τόλης Βουρβουτσιώτης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

Από την ενάτη πρωινή σήμερον, το εμπορικόν κέντρον της Καβάλας πλήττεται απο μίαν ακόμα οδυνηρήν συμφοράν.

trigonaΜανιασμένοι καλαντιστές, άσπροι μαυροι κίτρινοι, μικροί μεγάλοι, με ταμπούρλα, ζουρνάδες, τουμπερλέκια μπουζούκια ή ακόμα και με γυμνά χέρια, επιτίθενται με σθένος εις τα εμπορικά μαγαζιά του κέντρου, εξανεμίζοντας τα τελευταία ψιλά των απελπισμένων εμπόρων. Μετά το χειμαρώδες πέρασμα της περαίωσης, της συνάφειας, της φοροαρπακτής και πάσης φύσεως πρόστιμα λόγω ύπαρξης και μόνο (υπάρχω άρα παρανομώ) της πράσινης ανάπτυξης που δεν άφησε ίχνος "χαρτονομισμάτων", αυτοί οι μικροί κερδοσκόποι έρχονται να ολοκληρώσουν το παγκόσμιας συνωμοσίας σχέδιο για ολοκληρωτική καταστροφή του καβαλιώτικου οικονομικού ιστού.

Παρά τις σπαρακτικές εκκλήσεις, οι αρμόδιοι φορείς κωφεύουν. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν οτι κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών με μυστικό έγγραφο προς το Επιμελητήριον αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Αφού έτσι κι αλλιώς δεν πουλάτε τίποτα για να εισπράξουμε ΦΠΑ βρε μ@λ...σμένα, κλειδώστε την πόρτα και κρυφτείτε πίσω από τον πάγκο μέχρι τα μεσάνυχτα! Τι στο διάολο! Θα σταματήσουν... Μετά μπορείτε να βγείτε και να γιορτάσετε την έλευση του νέου χρόνου που σαφώς θα είναι καλύτερος αφου οι δείκτες ανάπτυξησ μπλα μπλα μπλα ....."

Η μόνη νότα ελπίδας και αισιοδοξίας: τα νεανικά συγκροτήματα που παίζουν αυτή τη στιγμή στη πλατεία! μουσικές φρέσκιες, ζωντανές, πρόσωπα νέα κι ελπιδοφόρα...Κι όλα αυτά τα χάνω για να κάθομαι και να γράφω μπαρούφες για να διαβάζετε εσείς. Μεγάλη η χάρη σας!

Καλή χρονιά σε όλους και ραντεβού στις πλατείες! (τό 'πιασες το υπονοούμενο?)

Share

2009©Kavalacity.net