Εκτύπωση

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά...

Συγγραφέας: Τόλης Βουρβουτσιώτης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Τόλης Βουρβουτσιώτης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

Καταπληκτικό σκηνικό!

poreia-kavala Καμιά τετρακοσαριά (μπορεί και παραπάνω, μπορεί και λιγότερο, τί σημασία έχει...) μέσα στη πορεία, αντιεξουσιαστές, αριστεροί και λίγοι, πολύ λίγοι άνθρωποι ανένταχτοι, που δεν φοβήθηκαν ούτε τις Κασσάνδρες, ούτε τους δεύτερους στη σειρά που παραθέτω... 

Διακόσιοι αστυνομικοί (!) από πίσω και από δίπλα, να πηγαίνουν την πορεία καροτσάκι, προκλητικά (πρέπει να ομολογήσουμε) ραμποντυμένοι και με τις αντιασφυξιογόνες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Άλλοι τόσοι είχαν (λογικό) ζώσει το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.  

Κι άλλοι τριακόσιοι,  με πούπουλα και νύχια μέσα από τα παπούτσια τους, γύρω γύρω, να περιμένουν τα αίματα...

Ποπ κόρν, λεμονάδα κι αναμονή. Κι άντε καλά! Οι ντόπιοι δημοσιογράφοι! Κανένα αρθράκι στα μεγάλα των Αθηνών, καμιά φωτογραφία με κανα κεφάλι ανοιγμένο, και μπόλικο αίμα στο photoshop... βγήκε το μεροκάματο! Μη τσατίζεστε: τις αποδείξεις για το τρομοκάματο τις δώσατε με το γουρούνι!!
Οι υπόλοιποι? Μισή πορεία ακόμα δίπλα και πίσω από την παρέλαση των ΜΑΤ ψάχναν απεγνωσμένα με το μάτι στον ορίζοντα κάποιο καπνό, κάποια σπίθα!

Μάκη, Τάκη, Σούλα, κατσαριδάκια μου γλυκά, τζάμπα ήρθατε! Ρουθούνι δεν άνοιξε! Κάτσε βρε στο σπιτάκι σου, όπως σε συμβουλεύαν οι δεξιές πένες και τα πληκτρολόγια όλη την ημέρα! Τα κουτάβια της ενημέρωσης θα φροντίσουν στις 20:00 να μερέψουν την δίψα σου! Που να τρέχεις στις πλατείες -φυσάει κιόλας!

Τα ποπ κορν κρύωσαν, τζάμπα τα πήρες... πάλι καλά,  έχει τσόντα στο Αλτερ το βράδυ... Ευτυχώς!

poreia-kavala poreia-kavala poreia-kavala
poreia-kavala poreia-kavala poreia-kavala
poreia-kavala poreia-kavala poreia-kavala
poreia-kavala poreia-kavala poreia-kavala  

 

Share

Σχόλια  

 
#1 ΑΠ: Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά...Αντώνης Μαδεμτζίδης 12-02-2011 14:15
Φαντάζομαι είχαν τυπώσει και t-shirts "Ήμουν κι εγώ εκεί" αλλά δεν τους έκατσε...
 
 
+1 #2 ήμουν πολύ εκνευρισμένος.. .Τόλης Βουρβουτσιώτης 12-02-2011 14:49
Όλη την ημέρα, οι "τρομογράφοι" γράφαν για τα σίγουρα επεισόδια, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, και συμβούλευαν "έγκυρα" τις μανούλες να μην κυκλοφορούν με τα παιδιά τους στο κέντρο. Πολύς κόσμος που θα ήθελε να κατεβεί, δεν κατέβηκε... Αλλά το "άθλιον" της υπόθεσης ολοκληρώνεται με την τσατίλα τους που "δεν γίνεται τίποτα". Τα είχα κρατημένα κι από το γουρούνι (δεν χωρούσε ο νους μου οτι θα δημοσιεύανε φωτογραφίες και μάλιστα πρωτοσέλιδα!). Αλλά κι κόσμος? (έχει τελικά το ακαταλόγιστο?)
 
 
#3 Αντιγραφή από πρωινή!Τάσος 15-02-2011 10:15
Ο Χρήστος Καλιτζόγλου (Διευθυντής της ΤΕΔΚαβάλας) ρωτήθηκε για τις φήμες που επικράτησαν την προηγούμενη εβδομάδα και σημείωσε: «Εκτιμώ ότι οι φήμες διαρρέουν από άτομα που έχουν κάποιο συγκεκριμένο λόγο να το κάνουν. Είναι προφανές ότι και στο παρελθόν η πρακτική της αστυνομίας επεκτείνεται και στη διαρροή φημών. Δεν είναι τυχαίο ότι την Παρασκευή που πραγματοποιούντ αν ημερίδα κατά της βίας στην Ελευθερούπολη, έφτασαν διάφορες φήμες ότι η Καβάλα καιγόταν. Δεν πιστεύω ότι σε μία αστυνομική εκδήλωση θα παρενέβαινε κάποιος αντιεξουσιαστής ώστε να διοχετεύσει ψευδείς φήμες. Ας βγει κάποιος δημόσια κι ας αναλάβει την ευθύνη της διαρροής. Το φαινόμενο φυσικά είναι παλιότερο. Η φημολογία άγγιξε τα όρια της υπερβολής και ίσως να επηρέασε και το κύριο μήνυμα της διαμαρτυρίας.
 

2009©Kavalacity.net