Εκτύπωση

Άντε γ@μηθείτε "πατριώτες"!

Συγγραφέας: Τόλης Βουρβουτσιώτης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Τόλης Βουρβουτσιώτης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(21 ψήφοι, μέση τιμή 4.81 από τα 5 αστέρια)

Δεν μπορώ ν΄ανασάνω! Πνίγομαι από οργή και επιθυμία να σας κρεμάσω από τα έντερα των δανειστών, τους οποίους υπηρετείτε! Για να σωθεί η Πατρίδα!

vouliΓια να σωθεί η Πατρίδα, καταπατάτε το σύνταγμα και φτιάχνετε τους νόμους στα μέτρα σας και στα μέτρα των βιαστών της αγοράς. Και βγαίνετε προκλητικά, εσείς και το συνάφι σας, να μας πείσετε ότι είστε σε πατριωτική αποστολή και πως για να έχει επιτυχία, δεν γίνεται αλλιώς,  πρέπει να καταπατηθεί το σύνταγμα, να καταλυθεί η δημοκρατία! Βγαίνετε και σπέρνετε την απελπισία δια τηλεοράσεων, και μετά κυκλοφορείτε με ασφάλεια και θωρακισμένη. Κι εγώ πρέπει να σωπαίνω και να σκύβω γιατί αλλιώς είμαι υπεύθυνος για την μη επιτυχία των μέτρων. Για να μη χρεοκωπήσει η δικιά σας "πατρίδα", γιατί εγώ κι εσείς δεν έχουμε την ίδια!

Η δική μου Πατρίδα είναι οι

κοντά ένα εκατομύριο άνεργοι που έχασαν τις δουλειές τους από τότε που αναλάβατε να μας σώσετε. "Και τώρα παίρνουν χάπια και οινόπνευμα να κοιμηθούν αλλά βλέπουν όνειρα και δεν κοιμούνται"

Η δική μου Πατρίδα είναι οι δέκα εκατομύρια κάτοικοι αυτής της γης που τους εξαθλιώσατε τους μισθούς τους, τους κλείσατε το μαγαζί τους, τους ληστεψατε στις εφορίες σας, τους εκμηδενίσατε την συνταξή τους με τους έμμεσους ληστρικούς φόρους σας, τους σακατέψατε και τους ψεκάσατε χημικά με τους μπάτσους σας όταν ορθωσαν ανάστημα στους δρόμους και στις πλατείες, Και τώρα τους κόβετε το ρεύμα επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τη λεηλασία του σπιτιού τους, τους κρατάτε όμηρους με τις εφεδρείες και τις απολύσεις, μη τυχόν ξεμυτίσουν από τα πράσινα-μπλε-κόκκινα μαντριά σας!

Η δική μου Πατρίδα είναι τα νέα παιδιά που φεύγουν στα ξένα με σκυμένο το κεφάλι από ντροπή γι' αυτό που καταντήσατε να είναι η λέξη "Ελλάδα". Αυτοί που προτίμησαν την αξιοπρέπεια της λάντσας στα εστιατόρια της Αυστραλίας και της Γερμανίας από το να είναι άνεργοι δουλοπάροικοι στον τόπο τους, και να πληρώνουν το τέλος αλληλεγγύης από την σύνταξη του γέρου πατέρα τους...

Η δική μου Πατρίδα είναι τα λιμάνια οι παραλίες, τα δάση και τα βουνά που ετοιμάζεστε να χαρίσετε στους ξένους αφέντες σας! Πατρίδα μου είναι ο ήλιος και τα νερά που τα βάζετε εγγύηση στα δάνεια που ροκάνισατε!

Η δική μου Πατρίδα είναι το δάκρυ του 80χρονου πατέρα μου, η πίκρα της μάνας μου για την σοκολάτα που στερεί απ' τα εγγόνια της. Είναι τα δικά μου παιδικά όνειρα με τα οποία ξορκίζω τους εφιάλτες των παιδιών μου...

Η δική μου Πατρίδα δεν υπάρχει χωρίς τα φυσικά πρόσωπα που ζούνε μέσα της. Κι εσείς, έχοντας ξεπουλήσει τα τομάρια σας στις παντοδύναμες αγορές, έχοντας πουλήσει την ψυχή σας στην επανεκλογή των κομμάτων σας, δεν ανήκετε πια σ' αυτήν...

Share

Σχόλια  

 
+1 #1 ΑΠ: Άντε γ@μηθείτε "πατριώτες"!Αναστασια 23-09-2011 09:07
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΠΕΝΙ! ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ!
 

2009©Kavalacity.net