Εκτύπωση

Κωμωδία

Συγγραφέας: Τόλης Βουρβουτσιώτης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Τόλης Βουρβουτσιώτης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(7 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

grothiaΈχει διαρρήξει τα ιμάτια της από το πρωί η μαχόμενη δημοσιογραφία αλλά και μερίδα «αγανακτισμένων» κατευθυνόμενων πολιτών που τάχα αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη, αφορίζοντας την αναδρομική διεκδίκηση των δεδουλευμένων μιας ομάδας σκληρά εργαζόμενων συμπολιτών μας.

Αναίσχυντους τους ανεβάζουν, προδότες τους κατεβάζουν! Γιατί? Γιατί σε καιρούς κρίσης διεκδικούν το αυτονόητο: Να πάρουν από το κατειλημμένο από την κατοχική κυβέρνηση κράτος αυτά που δικαιούνται από τον νόμο.

Όλοι αυτοί οι υποκριτές, εκτός από κατευθυνόμενοι και τιμητές σκοτεινών συμφερόντων από ξένα κέντρα εκπορευόμενων, είναι και επικίνδυνοι! Με όπλο τον λασπώδη λαϊκισμό προσπαθούν να εντάξουν την κοινωνία σε ένα χωρίς γυρισμό δρόμο: μετά την κατάργηση των

συμφωνημένων συμβάσεων που διέπουν την σχέση του εργαζόμενου με την εργοδοσία, και την μείωση της αξίας εργασίας του με σκοπό την μείωση του βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου της ζωής του, τώρα θέλουν να καταργήσουν και την ισχύ των νόμων της πολιτείας, που είναι και το αποκούμπι, το απάνεμο λιμάνι όλων των αδύναμων και καταπιεσμένων εργαζόμενων. Όλοι αυτοί που παρανομούν ασύστολα, μιας και εκπέμπουν χωρίς τις απαιτούμενες άδειες για τις συχνότητες που καταλαμβάνουν, μιλάνε για ηθική! Των ανθρώπων που τα δουλέψανε τα χρήματα που διεκδικούν, και ξόδεψαν ιδρώτα και κόπο!  

Η νέα αυτή προσπάθεια των Μέσων Μαζικής  Καταστολής για την κατασυκοφάντιση και σπίλωση των αγώνων των 117, θα πέσει στο κενό. Όλοι εμείς οι σκεπτόμενοι πολίτες, στον αγώνα αυτών των 117 συμπολιτών μας βλέπουμε τον δικό μας αγώνα για το δίκαιο και την ισονομία. Και σ΄ αυτόν τον αγώνα θα μας έχουν συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους μέχρι την τελική νομική οικονομική αλλά και ηθική δικαίωση!

Είμαστε όλοι συνταξιούχοι βουλευτές !!

Share

2009©Kavalacity.net