Εκτύπωση

Αποχαιρετισμός

Συγγραφέας: Τόλης Βουρβουτσιώτης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Τόλης Βουρβουτσιώτης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(5 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

emilΑπροετοίμαστο με βρήκε η απώλεια… Κι ας το περίμενα!

Παλικάρι 22 ετών, πάλεψες με την αρρώστια, με τη σκληρότητα των ειδικών που «δεν αναλαμβάνουμε μη αναστρέψιμους», τη μοναξιά και τον σωματικό πόνο. Και με αξιοπρέπεια πήρες το μονοπάτι της επιστροφής στην γειτονιά των αγγέλων, που από σήμερα γίνεται πλουσιότερη, αφήνοντας μας, εδώ, με μια βαθιά πίκρα.

Που δεν την νικάς με μια αγκαλιά λουλούδια, ούτε με δυο λέξεις γραμμένες σε χαρτιά και πληκτρολόγια.

Η ζωή θα συνεχίσει να κερνάει στους υπόλοιπους χαρές και οδύνες. Θα συνηθίσουμε με τον καιρό την απώλεια, έχοντας ζωγραφίσει στις πιο όμορφες γωνιές της ψυχής μας ότι καλό μάθαμε από σένα: «ο Αιμίλιος χαμογελούσε πάντα…». Όταν θα στρέφω το κεφάλι προς τ' αστέρια, θα έχω έναν ακόμα φίλο να θυμάμαι και ν' αναπολώ.

Καλό ταξίδι, παλικάρι! Καλή ξεκούραση…

* Στις 11 η ώρα, σε λίγη ώρα, στην Αγία Βαρβάρα γίνεται η κηδεία του Αιμίλιου Γιαλούρη, 22 ετών που έφυγε χτυπημένος αλλά νικητής από την επάρατη νόσο... 

Share

Σχόλια  

 
+1 #1 ΑΠ: ΑποχαιρετισμόςΑντώνης Μαδεμτζίδης 13-06-2012 10:39
Δυστυχώς, εδώ μπορούμε μόνο να γράψουμε...
Καλή σου τύχη φίλε μου. Να είσαι καλός εκεί που βρίσκεσαι... γιατί εδώ ήσουν υπέροχος...
 
 
#2 Καλό ταξίδι...Λαβαντσιώτου Κορίνα 13-06-2012 22:37
Τραγικότερη μοίρα ενός γονιού να χάνει το παιδί του…απώλεια μεγάλη και θλίψη για όλους όσους μένουν πίσω…Καλέ μου Αιμίλιε αν νιώθεις τη σκέψη μας, καλό σου ταξίδι…Τώρα με σένα στην άλλη μεριά ο φόβος του θανάτου για μας, μοιάζει λιγότερο τρομακτικός, και μας κάνει να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, ώστε όταν αργά ή γρήγορα περάσουμε κι εμείς τούτο το κατώφλι, θα είσαι εκεί να μας υποδεχτείς…Κουρ άγιο στους γονείς και στην οικογένεια, όλοι περαστικοί είμαστε από αυτόν τον κόσμο…ο Αιμίλιος, απαλλαγμένος από όλες τις επίγειες ανάγκες, είναι στον δικό του Παράδεισο …! Να ζήσετε, όχι με θλίψη, αλλά με χαμόγελο, για την τύχη που είχατε αυτό το παιδί να σας συντροφέψει στο μονοπάτι της ζωής σας!
 
 
#3 Aderfe moyPeriklhs 25-07-2012 18:52
Aderfouli moy moy leipeis.....den exw ti na pw... elpizw na eisai hremos twra kai na hsixases...
 
 
#4 Aderfe moyPeriklhs 25-07-2012 18:53
.
 

2009©Kavalacity.net