Εκτύπωση

Γιορτής Σαρδέλας συνέχεια...

Συγγραφέας: Τόλης Βουρβουτσιώτης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Τόλης Βουρβουτσιώτης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

naytomilkalΗ συνέχεια του κειμένου που δημοσίευσα για τη Γιορτή Σαρδέλας στη Καλλιράχη δόθηκε στο facebook.

Ένα site της Θάσου το αναδημοσίευσε και υπήρξαν απαντήσεις στο group του Ναυτικού ομίλου, οι οποίες υπέπεσαν στην αντίληψη μου από τύχη. Και τις οποίες είναι και τιμή και υποχρέωση μου να τις δημοσιεύσω εδώ προς αποκατάσταση των ισορροπιών και των ίσων αποστάσεων.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Καλλιράχης Καλομοιρας Γιώργος, απαντώντας στην αναδημοσίευση, είπε συνοπτικά τα εξής:

  • Δεν υπήρχαν τραπέζια ρεζερβέ παρά μόνο τρία: ένα για το ΔΣ του ομίλου και δύο για τα χορευτικά συγκροτήματα
  • Το κυκλοφοριακό ήταν ένα ζήτημα που τους απασχόλησε, γι αυτό και ζητήθηκε η αρωγή του Λιμενικού και της Αστυνομίας. Οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν τουλάχιστον ως προς τον όγκο των επισκεπτών με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία ελπίζουν να τα λύσουν στην επόμη χρονιά.
  • Οι ίδιοι προσπάθησαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης ανοίγοντας τον προαύλιο χώρο του συνεταιριστικού ελαιοτριβείου, αλλά ήταν τέτοια η προσέλευση του κόσμου που δεν αποδείχτηκε αρκετό.

Μεσολάβησαν κι άλλα μηνύματα μεταξύ μας, αν και με τον άνθρωπο δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, -τα οποία τα παραθέτω για του λόγου το αληθές- διασαφηνίζοντας τις προθέσεις και τις επιρροές του καθενός, κι έχω την εντύπωση ότι το όποιο θέμα δημιουργήθηκε, καλύπτεται με τις επί μέρους εξηγήσεις. Και θεωρείται μάλλον archived.

omilos1omilos2omilos3omilos4

Share

2009©Kavalacity.net