Εκτύπωση

Το όνειρο...

Συγγραφέας: Τόλης Βουρβουτσιώτης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Ο Τόλης Βουρβουτσιώτης γράφει

Σας άρεσε το άρθρο?
(5 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

ipnosΕίδα ένα όνειρο χθες: ο σύντροφος Ταμπάκης έχοντας συνωμοτήσει με σκοτεινές μυστικές σιωνιστικές υπηρεσίες και με τα ξένα κέντρα, με περίμεναν ομοθυμαδόν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου μετέβην, μετά της συζύγου μου, για να παραστούμε στον γάμο του.

Αφού αι αρχαί του τόπου εξέτασαν ταυτότητες, διαβατήρια, βιβλιάρια υγείας, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, με οδήγησαν σε μια μεγάλη αίθουσα δίπλα στις αφίξεις. Εκεί πολύς κόσμος συγκεντρωμένος μπροστά από μια σκηνή αλάλαζε ύβρεις σε ντο#, και μια επιτροπή

αποτελούμενη από τον Βιολάρη, τον Κοινούση και την Αγία Μπέθυ την θιδεροδέθμια, καθισμένοι σε ικριώματα μπροστά από τα κουμπάκια με τα Χ του XFactor. Με υποχρέωναν να τραγουδήσω την Τυλληρκώτισσα για να μου επιτρέψουν την είσοδο στην μεγαλόνησο.

Έξαφνα, διανοίχθεισαν οι ουρανοί, και η πύρινη γλώσσα των Rolling Stones κατέβηκε και στάθηκε πάνω από το κεφάλι μου. Η ατμόσφαιρα γέμισε κοκαΐνη, κι εγώ ξανάγινα 70 κιλά (είναι να μην πιστεύεις στα θαύματα?)! Αργές ροκ συγχορδίες ξεχύθηκαν στην ατμόσφαιρα κι από το στόμα μου έβγαιναν ποταμοί ήχων βερεβέ και βαραβά και βουρουβού στην καλύτερη εκτέλεση που είχε ακουστεί σ' αυτόν ειδικά τον πλανήτη! Από τα σύννεφα φρικιά-αγγέλοι με σπορτ φτερούγες έκαναν χεντ μπαγκινγκ συνοδεύοντας χορωδιακά, ο Τζίμι Χέντριξ έσπαζε κιθάρες σκουπίζοντας τα δάκρυα του με χαρτομάντιλα εμποτισμένα με ηρωίνη παραδεισένια! Το πλήθος παραλληρούσε και προσευχόταν! "Αρον άρον +επέτρεψον+ αυτόν"!

Το X που πατήθηκε από τον ζηλόφθονα Βιολάρη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: η οργή του βασανισμένου λαού ξεχύθηκε απάνω του στέλνοντας τον στην κόλαση όπου τιμωρήθηκε να ακούει ρεμπέτικα με γούλκμαν είς τους αιώνες. Μετά βγήκε στους δρόμους, σαν ποτάμι, παρέσυρε τον Αττίλα και τους κατοχικούς στρατιώτες του πέρα από την πράσινη γραμμή, ξεκινώντας τον νέο απελευθερωτικό αγώνα για την λευτεριά της κατεχόμενης πλευράς του νησιού!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, και με δεδομένο το απελευθερωτικό πρόταγμα πάνω από τις προσωπικές μικροχαρές ή μικρολύπες, ο γάμος αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας.

Το σχέδιο του Ταμπάκη είχε εκτελεστεί κατα γράμμα... Κι είχε πετύχει!

Share

2009©Kavalacity.net