Εκτύπωση

Οι Γερμανοί αλλάξανε !!!

Συγγραφέας: Αρτηρία.... Δημοσίευση στη κατηγορία Άρθρα αναγνωστών

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

sick-old-manΕντάξει, τους αδικούμε τους ανθρώπους όταν τους λέμε Βησιγότθους, όταν τους θεωρούμε βαρβάρους, αφού στο δικό μας συνειδησιακό πολιτισμό, δύσκολα χωράει ένα Νταχάου ή ένα Αουσβιτς, τα πειράματα του Μένκελε ή οι ομαδικέ ςεκτελέσεις πολιτών. Οι Ανθρωποι έχουν πλέον αλλάξει.

Δεν διαβάσατε την είδηση.!! ΔΕΝ σκοτώνουν πλέον ανθρώπους.!! Απλά στοιχηματίζουν στο θάνατο τους.!!!

Ξέρω το περάσατε ντούκου, ούτε που καταλάβατε τι ακριβώς ήταν, σιγά τώρα, με τόσες περικοπές μισθών και συντάξεων, να ασχολιόμαστε και με τα ομόλογα. Ακούστε λοιπόν τι είναι τα ομόλογα θανάτου με βάση τις πληροφορίες που δημοσίευσε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Μια Γερμανική Τράπεζα, διάλεξε 500 ηλικιωμένους από την Αμερική. Συνέλεξε, με τη συγκατάθεση τους, πληροφορίες για την υγεία τους, και με τη βοήθεια γιατρών, προσδιόρισε το προσδόκιμο ζωής τους, δηλαδή προσδιόρισαν οι γιατροί , πότε έιναι πιθανόν να πεθάνουν!!! Και κάλεσαν τους ... επενδυτές να ποντάρουν τα λεφτά τους, στο πότε αυτοί οι 500 ηλικιωμένοι Αμερικανοί, θα πεθάνουν!!! Αυτά τα ομόλογα, πρόβλεψης έτους θανάτου των 500 Αμερικανών, αγοράστηκαν από Γερμανούς επενδυτές. Ξέρετε πόσα χρήματα επενδύθηκαν σ αυτά; 700 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!

Ετσι λοιπόν αν κάποιος πέθαινε νωρίτερα κάποιοι κέρδιζαν, και αν πέθαινε αργότερα έχαναν. Επειδή όμως οι Αμερικάνοι ηλικιωμένοι αργούσαν να πεθάνουν οι...επενδυτές που έχαναν τα λεφτά τους, διαμαρτυρήθηκαν, Και τότε επενέβη η Ενωση Γερμανικών Τραπεζών, επειδή αργούσαν να πεθάνουν οι Αμερικάνοι, και έχασαν λεφτά οι επενδυτές. Και ο Πρόεδρος της Ενωσης των Γερμανικών Τραπεζών, μόνο τότε παραδέχτηκε ότι " το εν λόγω προϊόν (!), υπερβαίνει το απαραβίαστο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ".!!!!!!

ΚΑΙ έρχεστε εσείς μετά και λέτε ότι οι Γερμανοί δεν αλλάζουν. Πως δεν αλλάζουν;; Δεν βλέπετε ότι δεν υπήρχε καμμία ενέργεια εναντίον των πολιτών που αργούσαν να πεθάνουν;; Πήγε κανένας Γερμανός να τους εκτελέσει;; Πήγε κανένας Γερμανός να τους δηλητηριάσει;; Τόσα λεφτά έχασαν οι άνθρωποι, και όμως δεν προέβησαν σε κάμιά ενέργεια!!! Είναι ντροπή σας να κατηγορείτε αυτό τον απίστευτα πολιτισμένο λαό. Που ψήφισε σήμερα στο Κοινοβούλιο του, να μας δανείσει με 3,5% τόκο , τα λεφτά που εκείνοι δανείζονται με 0.5% τόκο, κερδίζοντας 3%, σε κάθε ευρώ που με τη καλή τους τη καρδιά μας δανείζουν.

Ντροπή σας αχάριστοι Ελληνες, Αρνείστε ότι με καμμιά χιλιάδα Καλάβρυτα θα σας είχαμε αφανίσει, Κι όμως εμείς δεν το κάναμε... Ότι με 500 Δίστομα θα σας είχαμε στειρώσει εθνικά, όμως εμείς δεν το κάναμε...

Αλλά εσείς δεν βλέπετε πόσο έχουμε εξελιχθεί, γιατί είστε τυφλοί.

ΥΓ: Η υπόθεση με τα ομόλογα, είναι περα για πέρα αληθινή.Το γράφω γιατί μπορεί κάποιος να νομίζει ότι κάνω πλάκα.

ARTIRIA-ΗΡΑΚΛΗΣ

ΥΓ από kavalacity: όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει την είδηση από tanea.gr

Share

Σχόλια  

 
#1 ΚΟΡΕΛΟΧΑΡΤΑARTHRIA 01-03-2012 01:42
Το 2004, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι ο σεβασμός της εθνικής αξιοπρέπειας συνιστά ένα όριο που δεν μπορεί να παραβιαστεί από την ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία. Με την οικονομική κρίση που γνωρίζουμε, βέβαια, εκείνη η απόφαση ισοδυναμεί πλέον με κουρελόχαρτο.
 

2009©Kavalacity.net