Εκτύπωση

Ποιος έχει μεγαλύτερο χρέος, εμείς ή εσείς, ρε γομάρια;

Συγγραφέας: Artηρία - Ηρακλής.... Δημοσίευση στη κατηγορία Άρθρα αναγνωστών

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 3.00 από τα 5 αστέρια)

debt-consolidation-loansΓερμανία: Στο 81,2% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος το 2011

Ανακοίνωσε λέει η Γερμανία, δημόσιο χρέος 81,2% του ΑΕΠ για το 2011.
Εμείς το 2011, είχαμε δημόσιο χρέος 150% του ΑΕΠ, γι αυτό και πήγαμε στο κούρεμα.
ΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ;;
Μη βιαστείτε να απαντήσετε.
Συγκρίνετε πρώτα.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Συνεχής ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, άρα και συνεχής αύξηση του ΑΕΠ, και σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ φοροδιαφυγή.
ΕΛΛΑΔΑ
Τρία χρόνια ΥΦΕΣΗ πάνω από 5% ετησίως, άρα συνεχής μείωση του ΑΕΠ, και φοροδιαφυγή, περίπου στο 100%.
Δηλαδή για καθε ένα ευρώ που δηλώνεται και φορολογείται, υπάρχει άλλο ένα, που ΔΕΝ δηλώνεται, και ΔΕΝ φορολογείται,
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝ ΕΥΡΩ,  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Α.Ε.Π. !!!!!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΦΡΙΤΣΙΔΕΣ.
Το πραγματικό ΑΕΠ, της Ελλάδας, είναι διπλάσιο του επίσημου, και ακόμα μεγαλύτερο αν δεν μας είχατε επιβάλλει την ύφεση.
Με αριθμούς:
Ενώ το επίσημο ΑΕΠ είναι 100 Ε, και το χρέος 150 Ε, εξ ου και λέμε ότι το χρέος είναι το 150% του ΑΕΠ, στη πραγματικότητα το επίσημο ΑΕΠ, μαζί με το

φοροδιαφεύγον ΑΕΠ, και τη ζημιά λόγω ύφεσης,
φτάνει στα 220 Ε, και άρα το χρέος των 150 Ε,είναι το 61,8% του 220, δηλαδή του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ Ελληνικού ΑΕΠ!!!
ΔΗΛΑΔΗ
Η πραγματική Ελληνική οικονομία, είναι λιγότερο χρεωμένη από την Γερμανική, και ΑΝ κάποιος αποφάσιζε, απλά, να πιάσει τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΡΟ, θα είμαστε στους αριθμούς η πλέον υγιής οικονομία της Ευρώπης!!!!
Αυτά λένε οι αριθμοί.
ΚΑΙ οι Φριτσιδες το ξέρουν, το βλέπουν άλλωστε και στη καθημερινότητα των Ελλήνων.
Τρία χρόνια τώρα , κόβουν μισθούς και συντάξεις, κόβουν φάρμακα, αυξάνουν τιμές, επιβάλλουν χαράτσια, και οι Ελλληνες, ακόμα, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, αντέχουν.
Γιατί; Πως;
ΑΝ η Ελληνική οικονομία είχε τα χάλια, που οι προδότες του λαού το 2009 - 2010, επιχειρούσαν να μας πείσουν, θα έπρεπε με τα πρώτα μέτρα, να είχανε πεθάνει όλοι οι Ελλήνες, από το πρώτο εξάμηνο.
Είμαστε ήδη στο τρίτο χρόνο, και η οικονομία, ακόμα, έστω και δύσκολα, αντέχει.
Θα άντεχε βρε Ούννοι, η δική σας οικονομία, πέντε χρόνια συνεχούς ύφεσης;;
Θα άντεχε ο λαός σας, τις περικοπές που έχουν επιβληθεί στους Ελληνες;;
Να, γιατί έχετε πέσει με μανία, πάνω στον  Ελληνικό πλούτο.
Γιατί υπάρχει.
Γιατί αν δεν υπήρχε Ελληνικός πλούτος, δεν θα μας δανείζατε ούτε ένα ευρώ.
Γιατί αν δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί δοσίλογοι στη χώρα μου, όχι μνημόνιο δεν θα μου είχατε επιβάλλει, αλλά θα σας είχα πάρει και τα σώβρακα, που φοράτε, γιατί κι αυτά, μου τα χρωστάτε από το 1940.

Artηρία - Ηρακλής

Share

Σχόλια  

 
#1 ΑΠ: Ποιος έχει μεγαλύτερο χρέος, εμείς ή εσείς, ρε γομάρια;antifa 20-04-2012 07:52
Εξόχως ρατσιστικό κείμενο, με οικονομικές προσεγγίσεις μαθητών δημοτικού. Αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ταν πατίνι. Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι εκει αλλά στην προσπάθεια δημιουργίας εχθρών - στόχων που σύσσωμο το άμωμον έθνος πρέπει να βγει από την πλάνη του και να τους αντιμετωπίσει. Έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία ενός φασιστικού παραληρήματος. Το μόνο που λείπει είναι να ντύσεις τους μπράβους σου με γαλάζια πουκάμισα και να δέρνουν γερμανούς τουρίστες το καλοκαίρι στα νησιά.
Είμαι σίγουρος οτι το site που σε φιλοξενεί δεν υιοθετεί τέτοιου είδους απόψεις...
 
 
#2 @antifaΤόλης Βουρβουτσιώτης 20-04-2012 08:17
Αντιγράφω από το ιμπρέσουμ (αρχίζω και κουράζομαι):
Παράθεση:
Με εξαίρεση γραφές ρατσιστικές, υβριστικές και γενικότερα γραφές που αντιτίθενται στις αρχές του ανθρωπισμού της φυσικής και κοινωνικής ισότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας του καθενός, και φυσικά γραφές - δελτία τύπου κομμάτων και κομματικών στελεχών, όλες οι άλλες είναι καλοδεχούμενες και δημοσιεύσιμες ακόμα κι αν οι δημιουργοί του ιστοχώρου διαφωνούν κάθετα μ' αυτές.
Αυτό σημαίνει οτι το site δεν υιοθετεί καμια απόψη, ούτε καν αυτές που υπογράφουν οι διαχειριστές του (οι δικές μου πιστώνονται σε εμένα προσωπικά πχ κι όχι στο site). To site φιλοξενεί απόψεις, δίνει βήμα σε όποιον έχει να πει κάτι. Ακόμα κι αν είναι η μεγαλύτερη μλκια. Το άρθρο, κι αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη είναι απαράδεκτο, δεν είναι ρατσιστικό ούτε υβριστικό καθότι ούτε το Φριτς είναι βρισιά ούτε το Ούννος ακόμη κι αν συγγραφέας το γράφει με διάθεση να προσβάλλει. Σε ότι αφορά το "φασιστικό παραλλήρημα" μάλλον πρεπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος και πιθανώς και να συμφωνήσω μαζί σου.
Για όλους τους "οπαδούς" της προληπτικής λογοκρισίας λυπάμαι αλλά το kavalacity θα σας απογοητεύσει: Πολύ δύσκολα θα κοπούν άρθρα επειδή δεν αρέσουν -είπαμε, ακόμα και σε εμάς τους ίδιους. Αν κάτι δεν αρέσει, αν σε κάτι δεν συμφωνείς, μετατρέπεις την διαφωνία σου σε γραπτό λόγο και απαντάς. Να "κόψω" εγώ, όχι...
Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός, σε μη προσβλητικά όρια
 
 
#3 ΑΠ: Ποιος έχει μεγαλύτερο χρέος, εμείς ή εσείς, ρε γομάρια;Dimitris Chorianopou 25-04-2012 00:44
Μάλιστα, δεν είναι ρατσιστικό το περιεχόμενο του άρθρου του κυρίου Artηρία-Ηρακλής όπως προφανώς κατά την άποψη σας δεν ήταν και το προηγούμενο άρθρο του. Το ότι λέει πως οι αριθμοί δείχνουν κάτι και δεν παραθέτει καθόλου αριθμούς δεν σας λέει κάτι; Εκτός αν στο όνομα της ελευθερίας του λόγου είστε έτοιμος να δημοσιεύσετε ότι κατεβάσει το (χοντρό) κεφάλι του κάθενός.
 
 
#4 ΑΠ: Ποιος έχει μεγαλύτερο χρέος, εμείς ή εσείς, ρε γομάρια;Τόλης Βουρβουτσιώτης 25-04-2012 01:34
Παραθέτοντας Dimitris Chorianopou:
Μάλιστα, δεν είναι ρατσιστικό το περιεχόμενο του άρθρου του κυρίου Artηρία-Ηρακλής όπως προφανώς κατά την άποψη σας δεν ήταν και το προηγούμενο άρθρο του. Το ότι λέει πως οι αριθμοί δείχνουν κάτι και δεν παραθέτει καθόλου αριθμούς δεν σας λέει κάτι; Εκτός αν στο όνομα της ελευθερίας του λόγου είστε έτοιμος να δημοσιεύσετε ότι κατεβάσει το (χοντρό) κεφάλι του κάθενός.


Το οτι δεν παραθέτει αποδείξεις φιλε μου Dimitris, δεν το κάνει ρατσιστικό! Μπορεί να το κάνει κατά την γνώμη του οποιουδήποτε άστοχο, ανόητο, μπαρούφα... Δεν θα διαφωνούσα μαζί σας αρκεί να το αποδεικνύατε. Θα χαιρόμουν πολύ να φιλοξενήσω και την δική σας άποψη, με τους ίδιους όρους που φιλοξενώ την προηγούμενη.

Δικαίωμα στην έκφραση γνώμης έχουνε όλοι, το δικαίωμα στη λάθος άποψη είναι το ίδιο ιερό με το δικαίωμα της έκφρασης των "πεφωτισμένων"! Όσο τηρώ -μέσα στα ανθρώπινα μου όρια και τις αρχές που γράφω στο impressum- τις ίσες αποστάσεις φίλε Dimitris, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Όταν τις καταπατώ, χαίρομαι να έχω φίλους και γνωστούς που με επαναφέρουν.

Για το μόνο ίσως που θα έπρεπε να απολογηθώ είναι ο σκληρός επιθετικός προσδιορισμός του τίτλου - ομολογώ οτι δεν του έδωσα την πρέπουσα σημασία...
 

2009©Kavalacity.net