Εκτύπωση

Σώμα Ελλήνων Οδηγών

Συγγραφέας: Θώμη Αγγέλου.... Δημοσίευση στη κατηγορία Άρθρα αναγνωστών

Σας άρεσε το άρθρο?
(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

SEOKATAXORISIΜια νέα Οδηγική χρονιά ξεκίνησε με πολλές δράσεις, πλούσια προγράμματα, ποικίλες εκδηλώσεις και σας θέλουμε συμπαραστάτες και επίσημους «λαλητάδες» Του εθελοντικού μας έργου που επιτελούμε με συνέπεια και κέφι εδώ και 80 χρόνια.

Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι το ΣΕΟ είναι μια εξωσχολική, παιδαγωγική, μη κυβερνητική οργάνωση, που στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και νέων μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Οδηγών και στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1932.

Επίκεντρο της κάθε μιας δράσης μας, συλλογικής ή ατομικής, παραμένει πάντοτε το παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που μας το εμπιστεύεται ο γονιός του, γνωρίζοντας τα οφέλη που αυτό αποκομίζει από τα προγράμματά μας, είναι για εμάς μοναδικό. Μέλημά μας είναι να του μεταδώσουμε τη χαρά και την ικανοποίησή του να είναι υπεύθυνος και ελεύθερος πολίτης.

Το Όραμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, από το ξεκίνημά του, ήταν η ενεργή και πρωτοπόρα συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Στις κρίσιμες μέρες που ζούμε, θα ήταν αδιανόητο εμείς οι Οδηγοί να σημειώναμε απουσίες.

Αν εμείς πρώτα απ’ όλα δούμε τη φωτεινή πλευρά αυτής της δύσκολης συγκυρίας, θα μπορέσουμε να σταθούμε ξανά πρωτοπόροι και να προσφέρουμε στα παιδιά μας τα πολύτιμα και απαραίτητα όπλα που θα διαμορφώσουν το μέλλον τους.

Ελάτε λοιπόν μαζί μας ως αρωγοί, συνεργάτες και συνταξιδιώτες στο υπέροχο αυτό Καράβι του ΣΕΟ.

SEOKATAXORISI nea stelexiφωτογραφίες απο τον εφετινό αγιασμόφωτογραφίες απο τον εφετινό αγιασμόφωτογραφίες απο τον εφετινό αγιασμόφωτογραφίες απο τον εφετινό αγιασμόφωτογραφίες απο τον εφετινό αγιασμό

 

Εκ μέρους του Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑ
Του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

ΘΩΜΗ Δ. ΑΓΓΕΛΟΥ
Υπεύθυνη Δημοσίων κ Διεθνών Σχέσεων

Share

2009©Kavalacity.net