Εκτύπωση

Kavalistas εν δράσει

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

kavalistasΚάτι καινούριο γεννήθηκε στην Καβάλα.
Γεμάτο ενέργεια, αισιόδοξο, ελπιδοφόρο.

Οι Kavalistas, ομάδα νέων (κυρίως στην ψυχή) ανθρώπων, με αγάπη για την πόλη τους, έτοιμοι να προσφέρουν. Θέλουν να "ελευθερώσουν" την Καβάλα. Από την ασχήμια, τις θλιβερές εικόνες, την αναλγησία. Θέλουν να "ελευθερώσουν" τη θετική ενέργεια των πολιτών.

"Μπορεί κάποιος να γεννήθηκε εδώ, άλλος να μεγάλωσε εδώ και κάποιοι άλλοι απλά να βρίσκονται εδώ, όλους όμως μας ενώνει η ζωή... εδώ. Και είναι πλέον δική μας πόλη, δική μας ομορφιά, δική μας ευθύνη!
Θέλει αγάπη αλλά πάνω απ' όλα θέλει γενναιοδωρία..."

Πραγματοποίησαν λοιπόν την πρώτη τους δράση,

μόλις 20 ημέρες μετά την "ίδρυσή" τους. Επισκέφτηκαν το Σάββατο 12/2/2011 την Παιδόπολη Καβάλας, φορτωμένοι με γάντια, εργαλεία, λουλούδια, μπάλες και πολύ θετική διάθεση.

 

Αν όλα τα παιδιά της γης
Φωνάζαν τους μεγάλους
Κι αφήναν τα γραφεία τους
Και μπαίναν στο χορό
Ο κύκλος θα γινότανε
Ακόμα πιο μεγάλος
Και δυο φορές τη γη μας
Θ’αγκάλιαζε θαρρώ.

Γ. Ρίτσος

"Δέχτηκαν" πολλά παιδικά χαμόγελα και πρόσφεραν ομορφιά στο χώρο. Τα λόγια τους έδωσαν τον παλμό:

"Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε... Σήμερα όμως η αρχή έγινε και όλα ήταν εύκολα, επειδή υπήρχε ζωντάνια, θέληση, χαμόγελο, επειδή υπήρχαν άνθρωποι! Άνθρωποι που ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί δώσαν ό,τι καλύτερο είχαν για να ξεκινήσει η προσπάθειά μας να ομορφύνουμε την πόλη μας, δώσαν χρόνο από τη ζωή τους! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!!"

"Εν αναμονή της επόμενης δράστης της ομάδας, μπορείτε να τους βρείτε στο facebook ή να επικοινωνήσετε μαζί τους με email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή δύναμη και η συμμετοχή των πολιτών να αυξάνεται δραστικά. Διότι, το ομορφότερο θεμέλιο της Καβάλας είναι οι Καβαλιώτες.

kavalistas_1kavalistas_6kavalistas_3kavalistas_11

kavalistas_10kavalistas_9kavalistas_8kavalistas_7kavalistas_4kavalistas_5kavalistas_12kavalistas_2

Share

Σχόλια  

 
+2 #1 Ένα μεγάλο μπράβοAdministrator 14-02-2011 12:31
δώστε λίγο προσοχή όμως στην ώρα και στη μέρα, παλικάρια (και κοπέλες). Σάββατο 11 το πρωί ήταν απαγορευτικό για μένα και για πολλούς άλλους που θα θέλαμε να ήμαστε μαζί σας... Την επόμενη φορά, θα είμαστε εκεί!
 
 
+1 #2 ΑΠ: Kavalistas εν δράσειΓιάννης Προμούσας 14-02-2011 18:23
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας, είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχει εθεθλοντιμός και ανιδιοτελής προσφορά υπηρεσιών στο τόπο μας. Ιδιαίτερα στη πόλη μας που πάσχει στο τομέα αυτό. Εύχομαι η προσπάθεια σας να είναι η αρχή ενός μεγάλου εθελοντικού κινήματος στη Καβάλα. Θα είμαστε δίπλα σας!
 

2009©Kavalacity.net