Εκτύπωση

Ένα μεγάλο μπράβο!

Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

logo_dokΠρίν απο λίγο ενημερωθήκαμε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου Γιούλη Παπαδόπουλο, για τα παιδιά που προκρίθηκαν στην 2η φάση του διαγωνισμού στα πλαίσια του προγράμματος "Δράση Εκτός Έδρας", το οποίο διαχειρίζεται ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Πέντε από τους επτά προκριθέντες είναι από το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Επίσης μαςαπέστειλε προς δημοσίευση τα ονόματα των προκριθέντων παιδιών.

Το email αναφέρει μεταξύ άλλων: "Το Δ.Ω.Κ. συγχαίρει θερμά 

όλους τους μαθητές για την εμφάνιση και τους καθηγητές που επέβλεψαν την άρτια προετοιμασία τους. Επιβράβευση για όλους τους συμμετέχοντες της α' φάσης θα είναι το ταξίδι τους στην Αθήνα (με έξοδα του προγράμματος «Δράση Εκτός Έδρας»), όπου θα ξεναγηθούν στις αίθουσες συναυλιών του Μεγάρου Μουσικής και στη Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», ενώ ενδέχεται να παρακολουθήσουν και μία συναυλία. Ευχόμαστε, τέλος, καλή επιτυχία σε όσους προκρίθηκαν στη β' φάση!" Η επιτροπή ξεχώρισε επίσης τον Νίκο Βασιλειάδη (φλάουτο) αλλά το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  αφορά κατά κύριο  λόγο στους νεώτερους  – σε ηλικία –  μαθητές ωδείων και  ως εκ τούτου δεν  θα μπορέσει να συμμετάσχει  στην επόμενη ακρόαση."

Εμείς με τη σειρά μας αφού δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο διαγωνισμό, και να έχουν πάντα την Μουσική μέσα στην ζωή τους. Επίσης οφείλουμε και ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια και τη συμμετοχή στα παιδιά που δεν προκρίθηκαν, αν και ο πίνακας που μας στείλανε δεν έχει τα ονόματα τους.

Το να τα δημοσιεύσουμε είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε! Μπράβο παιδιά!


ΚΑΒΑΛΑ / ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ Β' ΦΑΣΗΣ / ΜΑΡΤΙΟΣ 2011

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ  
ΟΡΓΑΝΟ
ΗΛΙΚΙΑ
1 ΚΑΝΑΚΗ ΕΛΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΒΙΟΛΙ 9
2 ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΒΙΟΛΙ 16
3 ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ- ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΙΑΝΟ 16
4 ΤΑΜΒΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΙΑΝΟ 15
5 ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΒΙΟΛΙ 10
6 ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΠΙΑΝΟ 10
7 ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΑΝΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΠΙΑΝΟ 16

 

Share

2009©Kavalacity.net