Εκτύπωση

Ευχαριστήριο από ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)
Καβάλα 02/03/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρόεδρος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους πολίτες της Καβάλας για την συγκινητική στήριξη τους είτε με την μορφή υπογραφών υπέρ της διατήρησης και αναβάθμισης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας είτε με την παρουσία τους στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την περασμένη Κυριακή, στην συγκέντρωση-συζήτηση για το μέλλον του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να αποδοκιμάσουμε κάποιες στιγμές λεκτικής βίας που παρουσιάστηκαν στην αίθουσα του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου
Ευχαριστούμε όλους τους πολιτικούς της πόλης που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν είναι κοντά μας και κατέβαλαν συνεχείς προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μας.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Καβάλας για τον προσωπικό αγώνα που έδωσε όχι μόνο για την μη κατάργηση του θεσμού αλλά και για την στήριξη της ορθής θέσης του ότι τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δεν υπόκεινται στην αναγκαιότητα μετατροπής τους σε κοινωφελείς επιχειρήσεις, τοποθέτηση που θα αποτελέσει σταθμό και για τα υπόλοιπα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της χώρας.

Share

2009©Kavalacity.net