Εκτύπωση

Κολωνάκια και μονοδρόμηση

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

DSC00047Πλαστικοί οριοδείκτες (τα γνωστά μας κολωνάκια) τοποθετήθηκαν και στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Φάληρο, στο ύψος διασταύρωσής της με την οδό Ζαλόγγου. Με αυτόν τον τρόπο η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων θέλει να σταματήσει τα ατυχήματα που έχουν κατά καιρούς συμβεί στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης, που πολλοί συμπολίτες μας επέλεγαν για την αναστροφή τους προς το κέντρο.
Ως συνέπεια της παραπάνω ενέργειας, ήταν και η μονοδρόμηση μέρους της οδού Ζαλόγγου στην οποία μπορεί ο οδηγός πλέον μόνο να "μπαίνει" περνώντας τα φανάρια του Φαλήρου. Στην απόφαση αυτή κατέληξε ηDSC00046 επιτροπή καθώς οι οριοδείκτες πλέον καθιστούν ανώφελη την κίνηση στη Ζαλόγγου προς το κέντρο κάνοντας συγχρόνως και αποσυμφόρηση της οδού, όπως ζήτησαν και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.
Να αναφέρουμε τέλος πως ο οδηγός που θα θελήσει πλέον να κάνει αναστροφή προς το κέντρο θα πρέπει να μπει στην οδό Ζαλόγγου, να περάσει πίσω από το 6ο ΓΕ. Λύκειο (Πολυκλαδικό) και, στρίβοντας αριστερά, να βγει ξανά από τα φανάρια της οδού Βουλγαροκτόνου.

Share

Σχόλια  

 
+3 #1 ΚουτουρούΚαβαλιώτης Τάκης 05-03-2011 13:34
Για μιά ακόμη φορά παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης γίνονται με τη γνωστή μέθοδο : ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ.
Χωρίς κυκλοφοριακή μελέτη η μονοδρόμηση είναι παράνομη.
Τα δε κολωνάκια να δω που αλλού θα μας τα βάλουνε.
 

2009©Kavalacity.net