Εκτύπωση

Δυο Καβαλιώτισσες στο Μέγαρο

Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

Δελτίο τύπου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

logo_dokΈπειτα  από τις ακροάσεις που διεξήχθησαν  στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας παρουσία του εξάρχοντα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Δημήτρη Σέμση (στο πλαίσιο της Β΄ Φάσης του προγράμματος «Δράση Εκτός Έδρας», που γίνεται με χορηγία του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη υπό την επίβλεψη του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών), ανακοινώνουμε με χαρά ότι 2 ταλαντούχες σπουδάστριες του Δ.Ω.Κ. προκρίθηκαν στην Γ΄ Φάση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: πρόκειται για την Αναστασία Δημήτρη (9 ετών) και την Έλλη Κανάκη (8 ετών) – δύο νεαρές σπουδάστριες βιολιού

στην τάξη του καθηγητή Γιάννη Κεραμίδη. Το Δ.Ω.Κ. συγκαίρει εγκάρδια τις δύο κοπέλες και τον δάσκαλό τους για την επιτυχία αυτή (αποτέλεσμα μεθοδικής και επίμονης μελέτης), που αντανακλά το ολοένα αυξανόμενο επίπεδο παρεχόμενων σπουδών στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

megaro

Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «Δράση Εκτός  Έδρας» εφέτος συμπεριέλαβε τρεις πόλεις – Κέρκυρα, Ρόδο και Καβάλα – από τις οποίες επιλέχθηκαν συνολικά 7 παιδιά που θα παίξουν στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής. Στην Γ΄ Φάση, όμως, που προγραμματίζεται για το τριήμερο 28-30 Απριλίου, θα συμμετάσχουν και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που πήραν μέρος στις ακροάσεις. Έτσι, 25 συνολικά σπουδαστές του Δ.Ω.Κ. θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Αθήνα, να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, να ξεναγηθούν στο Μέγαρο Μουσικής και στη Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», να παρευρεθούν σε πρόβα της νεανικής ορχήστρας Καμεράτα Junior, αλλά και να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης. Όλα τα έξοδα των παιδιών και των 5 συνοδών που έχουν επιλεγεί από το προσωπικό του Δ.Ω.Κ. καλύπτονται από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. (Όσοι γονείς επιλέξουν να ακολουθήσουν τα παιδιά τους, θα επιβαρυνθούν μόνο με τα έξοδα διαμονής και διατροφής τους στην Αθήνα.)

Η Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. 
Μαρία Κοζανίδου

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.
Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος

Share

2009©Kavalacity.net