Εκτύπωση

Παράταση η... Ιουλιέτα

Συγγραφέας: Αντώνης Μαδεμτζίδης.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)

Image9Παράταση των παραστάσεων αποφάσισε να δώσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, στο έργο του Άκη Δήμου "...Και Ιουλιέτα", έως την Κυριακή 17 Απριλίου το οποίο θα παίζεται καθημερινά στις 21.00.

«..Ερωτεύομαι θα πει Πηγαίνω. Προχωρώ. Διασχίζω και Διασχίζομαι. Και Ξεμακραίνω. Για ν’ αγγίξω κάποτε τον πάμφωτο προορισμό που αξιώθηκα. Θα πει Φτάνω…"
Στην εκδοχή του Άκη Δήμου η Ιουλιέτα βρίσκεται μόνη στο σπίτι της, δίχως Ρωμαίο, να μιλά σ’ έναν φανταστικό επισκέπτη για τη ζωή της, τον έρωτα, τη γυναικεία φύση.
Μια Ιουλιέτα κουλουριασμένη, ακίνητη, ξεχασμένη-απομεινάρι της πιο ένδοξης ερωτικής ιστορίας, που γράφτηκε ποτέ - θυμάται, στοχάζεται και προβλέπει, προειδοποιεί και αποκαλύπτει, μετέχοντας ακούσια σε μια μυσταγωγία της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ένας από τους σημαντικότερους ελληνικούς μονολόγους της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας ζωντανεύει κάθε βράδυ στο θέατρο Α. Βαλάκου, από την ταλαντούχα Καβαλιώτισσα ηθοποιό Μαρία Σαββίδου.

Σκηνοθεσία: Ελένη Μποζά
Σκηνικά - κοστούμια:
Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φωτισμοί:
Νίκος Βλασσόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη:

Ελεάνα Τσίχλη
Αναλυτικά τα στοιχεία της παράστασης

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να καλείται στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Share

2009©Kavalacity.net