Εκτύπωση

Διάρρηξη σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

Συγγραφέας: ktipos.gr.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 από τα 5 αστέρια)
propo

Οι ληστές πήραν μαζί τους το χρηματοκιβώτιο του πρακτορείου που βρισκόταν στον πρώτο όροφο, το οποίο περιείχε λαχεία και λίγα μετρητά, που προέρχονταν από τις εισπράξεις της προηγούμενης μέρας!

Με μία ληστεία σε γνωστό πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της Ομόνοιας έκλεισε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Απ’ ότι φάνηκε οι ληστές είχαν μελετήσει προσεκτικά το σχέδιο εισόδου τους στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, καθώς από τον ένα ακάλυπτο χώρο δίπλα στο πρακτορείο, σκαρφάλωσαν φτάνοντας

στο παράθυρο του πρώτου ορόφου. Εκεί κατά πάσα πιθανότητα με οξυγονοκόλληση ή με πριόνι έκοψαν τα κάγκελα και παραβίασαν το παράθυρο. Στη συνέχεια πήραν μαζί τους το χρηματοκιβώτιο, που σύμφωνα με τους υπεύθυνους περιείχε λαχεία και λίγα μετρητά. Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 2 με 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σημαντικό είναι ότι οι διαρρήκτες δεν προκάλεσαν άλλες υλικές ζημιές στο κατάστημα στην προσπάθεια τους να βρουν περισσότερα “λάφυρα” και περιορίστηκαν στο χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταστήματος οι διαρρήκτες πρέπει να παρακολουθούσαν για αρκετές μέρες το πρακτορείο, προκειμένου να καταλήξουν στον τρόπο με τον οποίο εισήλθαν στο κατάστημα.

Η συνολική λεία των διαρρηκτών ήταν 3000€ και λαχεία συνολικής αξίας 37000€ (πληροφορία από evdomi.gr)

Πηγή: ktipos.gr

Share

2009©Kavalacity.net