Εκτύπωση

Ο απεργός απείλησε να πηδήξει από τις Καμάρες!

Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(6 ψήφοι, μέση τιμή 4.83 από τα 5 αστέρια)
17052011243

(updated) Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν έως τις 19:00 ο Δήμαρχος κ.Σιμιτσής δεσμεύτηκε στα εξής:
Θα συμπεριλάβει τον κύριο Λάζαρο στα προγράμματα αυτεπιστασίας του Δήμου.
Θα βρεθούν κάποια χρήματα

να πληρωθεί ο λογαριασμός του ρεύματος στο σπίτι που θα μετοικήσει το ζευγάρι των απεργών (το οποίο παραμένει απλήρωτο από προηγούμενους ενοικιαστές)
Με αυτές τις δεσμεύσεις αποφάσισαν οι απεργοί να αποχωρήσουν από την πλατεία σήμερα Τρίτη με την κυρία Βίκη να οδηγείται στο νοσοκομείο, γιατί η κατάσταση της υγείας της κρίνεται τραγική.

Θυμίζουμε πως, όπως είχε γράψει από νωρίς ο Σωτήρης στο kavalacity.net, το πρωί της Τρίτης υπήρξε συνάντηση του απεργού κ. Λάζαρου Παπαδόπουλου με τον Αντιδήμαρχο Χριστόδουλο Μιχαλάκη.

Η συζήτηση δεν κατέληξε σε αναμενόμενα αποτελέσματα και η συνέχεια της ημέρας παραλίγο να καταλήξει σε ένα τραγικό περιστατικό. Ο κ. Παπαδόπουλος γύρω στις 16.30 ανέβηκε στις Καμάρες και περιλούστηκε με βενζίνη απειλώντας πως θα πηδήξει στο κενό. Άνθρωποι που παρακολούθησαν τη σκηνή λένε μάλιστα πως είχε φτιάξει και μία μολότωφ! Ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές και κατέφθασε η Πυροσβεστική μαζί με ειδικούς για να τον μεταπείσουν.

Μετά από συνομιλία περίπου 1 ώρας, κατάφεραν τελικά να τον πείσουν να κατέβει με ασφάλεια και οδηγήθηκε ξανά στην πλατεία (όπου μένει για εδώ και 67 ημέρες).

Η απελπισία "χτύπησε" κόκκινο αυτή τη φορά. Ευτυχώς χωρίς μοιραίο αποτέλεσμα...

kavalacity.netkavalacity.netkavalacity.netkavalacity.net kavalacity.net kavalacity.net kavalacity.net

Αμοντάριστο απόσπασμα από κινητό

Share

2009©Kavalacity.net