Εκτύπωση

Δημιουργική απασχόληση για τον καθένα

Συγγραφέας: Μορφωτκός Πολιτιστικός Σύλλογος Περάμου.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)
morfotikos-peramos

Υπάρχει μια δημιουργική απασχόληση για τον καθένα!

Το τσουνάμι της κρίσης απαιτεί μετατοπίσεις σε πιο παραδοσιακές και συλλογικές μορφές κοινωνικής συμβίωσης. Σας καλούμε να βρεθούμε σε χώρους κοινούς. Να μιλήσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε. Μπορεί να ζωγραφίσουμε, ή να φωτογραφήσουμε. Σας προσκαλούμε στις συναντήσεις της Ομάδας Ενεργών Πολιτών να πείτε τη γνώμη σας. Σας ζητούμε να αρθρογραφήσετε στην εφημερίδα του Συλλόγου ή να δημοσιοποιήσετε σκέψεις και ανησυχίες σας στην ιστοσελίδα μας, παίρνοντας θέση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Πολιτισμός μας, με όλα τα ήθη και έθιμα, τις τέχνες, τις μουσικές και «μυρουδιές» του, αντιπροσωπεύει μια πίστη για να στηριχθεί κανείς. Κουβαλάει αρχές ζωής...

... που τις σεβόμαστε όλοι. Τέτοιες αξίες έχουμε ανάγκη και θέλουμε σήμερα. Αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια, φιλία. Συντροφικότητα, συλλογικότητα, συμπόνια.

Ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Περάμου πρεσβεύει αυτές τις αξίες. Μέσα από τα τμήματά του προβάλουν κοινά “πρέπει” που λειτουργούν, όχι σαν κανόνες καταπιεστικοί, αλλά σαν στοιχεία πολιτισμού, παράδοσης, ιστορίας. Εν τέλει στοιχεία ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. Αυτός θέλουμε να είναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Ένας ζωντανός ανοιχτός οργανισμός.

Σας καλούμε να είστε κύτταρο αυτού του οργανισμού. Όλοι.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα του Συλλόγου. Από Δευτέρα 19 έως Παρασκευή 23/9 στην αίθουσα του Συλλόγου 5.30 μ.μ.-7.30 μ.μ.

πληρ. τηλ: 6944661756, 6937997079, 6973751264

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο fb του Συλλόγου

Share

2009©Kavalacity.net