Εκτύπωση

η Αναστασία Δημήτρη και η Έλλη Κανάκη στις "Δελφικές Μουσικές Συναντήσεις"

Συγγραφέας: Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.... Δημοσίευση στη κατηγορία Τοπικά

Σας άρεσε το άρθρο?
(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

anastasia-dimitrielliΤο  Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η Αναστασία Δημήτρη και η Έλλη Κανάκη επιλέχτηκαν μαζί με άλλους 21 σπουδαστές ωδείων από 10 ελληνικές πόλεις για να συμμετάσχουν στις «ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ»

– ένα πιλοτικό εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς, υπό την μορφή ενός art campus στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, από τις 9 μέχρι τις 16 Ιουλίου 2012, με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Γ. και Φ. Λιβανού.

Οι  συμμετέχοντες στο πρόγραμμα  θα διδαχθούν από διακεκριμένους καθηγητές και οι εκπαιδευτικές  δράσεις θα περιλαμβάνουν master classes πιάνου, οργάνων ορχήστρας και μουσικής δωματίου, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν μουσικά εργαστήρια, προβολές διδακτικού περιεχομένου και συναυλίες των σπουδαστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα θα βιντεοσκοπηθεί για να μεταδοθεί από την ελληνική τηλεόραση, ώστε να προβληθούν και να διαδοθούν τόσο η αναγκαιότητα όσο και τα ευεργετικά αποτελέσματα της μουσικής εκπαίδευσης των νέων στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο νεαρές ταλαντούχες μαθήτριες βιολιού του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας είχαν βραβευτεί με υποτροφία σπουδών του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής του εμφάνισης στην τελική φάση του προγράμματος «Δράση Εκτός Έδρας» που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έτσι, τη φετινή σχολική χρονιά (2011-12) φοιτούν δωρεάν.

Η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Δ.Ω.Κ. συγχαίρουν εγκάρδια τις δύο κοπέλες για την επιτυχία τους (αποτέλεσμα μεθοδικής και επίμονης μελέτης), που αντανακλά το ολοένα αυξανόμενο επίπεδο παρεχόμενων σπουδών του Ωδείου και προσφέρει σε όλους τους μαθητές μας ένα εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση. 
 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ω.Κ.                                                                   Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Κ.
Κωνσταντίνος  Πεφάνης Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος

Share

Σχόλια  

 
#1 χάλια!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!αγγελικη 07-04-2012 20:37
ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!1 :lol: :lol: :D :D :D :P :P :lol: :D :D :D :P :P :zzz
 

2009©Kavalacity.net