Εκτύπωση

Εργοτάξιο το Δάτο Καβάλας.

Συγγραφέας: Ελένη Ιωάννου.... Δημοσίευση στη κατηγορία Η Ελένη Ιωάννου γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(9 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

datoΟι εργασίες για το αποχετευτικό σύστημα του Βιολογικού Καθαρισμού στο Δάτο Καβάλας ξανάρχισαν έπειτα από παύση χρόνων και συνεχίζονται με επιτυχία.

Το μείον στην υπόθεση είναι ότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τα προς το ζειν και θα αναγκαστεί στο μέλλον να πληρώνει για τα προς το (_)ε-ζειν. (παρακαλώ προσθέστε το σύμφωνο που ταιριάζει-πιο ευγενικά δε θα μπορούσα να το γράψω,λυπάμαι). Εκτός αυτού, οι πρώην δρόμοι θα παραμείνουν λασπωμένοι χωματόδρομοι έως ότου φιλοτιμηθούν

οι αρμόδιοι από το Δήμο Καβάλας να τους ασφαλτοστρώσουν.

dato1Με τη βροχή των ημερών έχουν σχηματιστεί ποτάμια έξω από τα σπίτια.Στις φωτογραφίες φαίνεται η κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό αυτές τις ημέρες και μάλλον θα κρατήσει αρκετά όπως βλέπετε και στις παρακάτω εικόνες.

Η λάσπη μυρίζει και σε κάθε πάτημα βουλιάζεις.Οι κάτοικοι δε μπορούν να περπατήσουν για τις καθημερινές τους ανάγκες ή ακόμη να κυκλοφορήσουν με τα αυτοκίνητά τους. Αυτό το υπέροχο χωριό το οποίο ήταν αρχαίος οικισμός με το όνομα Δάτος, δυστυχώς το έχουν παραμελημένο και το θυμούνται μόνο στις εκλογές.

Πάντως οι κάτοικοι ελπίζουν στην αποκατάσταση των ζημιών εφόσον οι αρμόδιοι μιλούν για καθαρό περιβάλλον και ποιότητα ζωής στο βίντεο που ακολουθεί:

Υ.Γ. Το ποσό για το έργο του αποχετευτικού συστήματος του Βιολογικού Καθαρισμού αγγίζει το 1.900.000 euro, τρομακτικό νούμερο για την περίοδο των ισχνών αγελάδων που διανύουμε.

Και έρχεται συνέχεια...

Share

2009©Kavalacity.net