Εκτύπωση

Fund a nation

Συγγραφέας: Ελένη Ιωάννου.... Δημοσίευση στη κατηγορία Η Ελένη Ιωάννου γράφει...

Σας άρεσε το άρθρο?
(12 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 από τα 5 αστέρια)

fundanationΌταν το καράβι που ονομάζεται Ελλάδα βουλιάζει μέρα με τη ημέρα στων χρεών του τα ενάλια βάθη. Όταν οι καπεταναίοι του καραβιού την οδηγούν πρόσω ολοταχώς στην καταστροφή. Όταν οι επιβάτες του καραβιού πηδάνε στη θάλασσα της απογοήτευσής τους χωρίς σωτηρία.

Όταν η ανεργία χτυπά την πόρτα διαδοχικά στον καθένα και όλοι πνίγονται στα χρέη ή σε μία κουταλιά νερού από την απελπισία. Όταν η ανεργία στους νέους είναι πάνω από 50% τη στιγμή που το μέλλον τους διαγράφεται στον ορίζοντα τόσο αχνά όσο η υποφαινόμενη γραμμή του ορίζοντα, έρχεται η τόλμη της νιότης, η θέληση για ζωή, για επιβίωση και ξεπηδά από μέσα τους σα χείμαρρος γεννώντας λαμπρές ιδέες.

Οι νέοι ξεφυτρώνουν από τα χαλάσματα σα τα λουλούδια που ομορφαίνουν τη ζωή μας, γεννιούνται από τα συντρίμμια που άφησαν οι κυβερνώντες αυτής της χώρας και προσπαθούν να την αναστήσουν μαζί με τη ζωή τους, ξέροντας και μη έχοντας βοήθεια από πουθενά, ψάχνουν διεξόδους σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς και εφαρμογές στο διαδύκτιο. Μία ομάδα νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν στην Καβάλα και αγωνίζονται για την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι καιρό τώρα, γνωρίζοντας ότι η δύναμη του πλήθους έχει μεγαλύτερη ισχύ από τη μονάδα, προσπαθούν με την ελπίδα να αλλάξουν ή να κατακτήσουν τον κόσμο μέσω του διαδικτύου. Έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο εργαλείο και με την ορθή χρήση του σε συνδυασμό με τη δύναμη του κόσμου πιστεύουν ότι μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον.

Καλώς ήρθατε (λοιπόν) στο Fundanation!

Η πρωτοβουλία μας είναι μια παγκόσμια κοινωνική και οικονομική πλατφόρμα, στην οποία η οικονομία συζητείται και επιχειρηματικές ιδέες χρηματοδοτούνται από άτομα, εταιρείες και οργανισμούς. Πρόκειται για έναν crowdfunding και crowdsourcing τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το Fundanation θα παροτρύνει και θα ενώσει άτομα, εταιρείες και οργανισμούς ώστε να δωρίζουν χρήματα τα οποία ύστερα θα διανέμονται σε επιχειρηματίες, ψηφίζοντας για τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες.

Άτομα, εταιρείες και οργανισμοί θα χρηματοδοτήσουν και θα αποφασίσουν για το επιχειρηματικό μέλλον ενός κράτους και επιτυχημένοι επιχειρηματίες θα λάβουν την χρηματοδότηση που χρειάζονται, ενισχύοντας έτσι την απασχόληση και τον ΑΕΠ μίας χώρας.

Μοιραστείτε την αγάπη.

Οι τρεις αυτές παράγραφοι είναι το καλοσώρισμα στο site της ομάδας FUND A NATION. 

Το FUND A NATION, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα απο την οποία οι ιδιοι οι άνθρωποι χρηματοδοτούν και ψηφίζουν τις επιχειρηματικές ιδέες των νέων και κατ'επέκταση αποφασίζουν για το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον τους. Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει σκοπό την τόνωση της οικονομίας και την ενίσχυση της δημοκρατίας μέσα από την κοινωνική συμμετοχή στις αποφάσεις των επιχειρήσεων. Πάρε μέρος, κάνε μία δωρεά, την ελάχιστη που μπορείς διαμόρφωσε τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορείες http://fundanation.com και https://www.facebook com/FundanationIdeaSpace

Βοηθήστε τον Γιάννη, τον Τόλη, τον Τάσο, την Καλλιόπη και τον Σταμάτη, αυτά τα νέα παιδιά που έκαναν τις σπουδές τους γεμάτα όνειρα για το μέλλον να μη νοιώθουν αποκλεισμένοι από τις όποιες ευκαιρίες ή παραγωγικές διαδικασίες, να συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για το μέλλον του κόσμου και την κοινωνία που μας περιβάλλει. Εμείς, οφείλουμε να κρατάμε τη σκέψη στραμμένη σ' αυτούς τους νέους που αναζητούν λύσεις σε προβλήματα, που πειραματίζονται με ιδέες. Αφήστε περισσότερο ελεύθερο χώρο, δώστε τους προσοχή, περισσότερη ενθάρρυνση, αφήστε τους να μιλήσουν για τα σχέδια και τα όνειρά τους, ώστε να δώσουμε μια ώθηση να πάνε εκείνοι πιο μακριά.

Πάρε μέρος, ψήφισε την ομάδα, διαμόρφωσε ένα έθνος.

Ψηφίστε εδώ:

http://zerofund.org/startups/fundanation/

Οι νέοι είναι το μέλλον της χώρας μας, μη τους αφήσετε να φύγουν από την Ελλάδα, τους χρειαζόμαστε, όπως κι εκείνοι τους μεγαλύτερους.

Η ισχύς εν τη ενώσει.

Share

Σχόλια  

 
+1 #1 Fundanation TeamΑθηνά 07-03-2013 13:48
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Έχετε πιάσει ακριβώς τον παλμό της προσπάθειας μας. Ελπίζω το άρθρο σαν να εμπνεύσει και άλλους συμπολίτες μας, οι οποίοι θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν το fundanation.com με όποιο τρόπο μπορούν.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του Fundanation
 
 
#2 ΑΠ: Fund a nationΕλένη Ιωάννου 08-03-2013 12:45
Παραθέτοντας Αθηνά:
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Έχετε πιάσει ακριβώς τον παλμό της προσπάθειας μας. Ελπίζω το άρθρο σαν να εμπνεύσει και άλλους συμπολίτες μας, οι οποίοι θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν το fundanation.com με όποιο τρόπο μπορούν.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του Fundanation


Ευχαριστώ,
έχω περάσει τις ίδιες ανησυχίες,καταλ αβαίνω τις αγωνίες σας.
Εύχομαι να σας έρθουν όλα κατ'ευχήν.

Με αγάπη___Ελένη
 

2009©Kavalacity.net